ΠΑΟΚ

Η τετράδα και οι... υποψήφιοι αντίπαλοι

Η τετράδα και οι... υποψήφιοι αντίπαλοι
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ είναι και... τυπικά τέταρτος μετά την ήττα της Κηφισιάς απέναντι στον Ολυμπιακό. Πώς "βλέπουν" στον "Δικέφαλο" το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσουν στα πλέι οφ τον ΚΑΟΔ, τον Αρη ή την Κηφισιά

O ΠΑΟΚ "κλείδωσε" την παραμονή του στην τετράδα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος μετά την ήττα της Κηφισιάς από τον Ολυμπιακό την Τρίτη (29/4). Ετσι στον "Δικέφαλο" μπορούν και... τυπικά να σκέφτονται ποιος θα είναι ο αντίπαλος στην α' φάση των πλέι οφ, στην οποία οι "ασπρόμαυροι" θα έχουν πλεονέκτημα έδρας.

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ είναι τρεις... Η Κηφισιά, ο Αρης και ο ΚΑΟΔ (με συνδυασμό αποτελεσμάτων, οι τρεις ομάδες διεκδικούν την πέμπτη θέση την επόμενη και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος). Πώς "βλέπουν" στον "Δικέφαλο" τις τρεις ομάδες; Είναι γεγονός πως πολλοί στον ΠΑΟΚ προτιμούν ως αντίπαλο τον ΚΑΟΔ.

Αυτό γιατί στους "ασπρόμαυρους" εκτιμάται πως οι Δραμινοί είναι πιο κοντά στο στυλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ. Πέραν αυτού δεν θα υπάρχει κανένας κίνδυνος να δημιουργηθούν επεισόδια, όπως για παράδειγμα μια "μάχη" με τον Αρη ενώ θα δεν θα υπάρχουν... ταλαιπωρία και έξοδα για το ταξίδι στην Δράμα, όπως για παράδειγμα στην Αθήνα για παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά (στον ΠΑΟΚ προσέχουν και το... παραμικρό ευρώ και ως εκ τούτου σκέφτονται και τα έξοδα ενός αγώνα).

Οσον αφορά την περίπτωση να παίξει ο ΠΑΟΚ με τον Αρη; Υπάρχουν μέλη της ομάδας που σε καμιά περίπτωση δεν λένε όχι σε αυτό το ενδεχόμενο. Στον "Δικέφαλο" θεωρούν πως έχουν ανώτερη ομάδα έναντι των "κιτρίνων", θα υπάρχει η ευκαιρία να "'ερθουν" έσοδα από τα εισιτήρια ενώ οι παίκτες θα πάρουν ώθηση από τον κόσμο και θεωρητικά μπορεί να είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι σε σχέση με ματς απέναντι σε ΚΑΟΔ και Κηφισιά που το γήπεδο μπορεί να είναι... κρύο από πλευράς ατμόσφαιρας.

Το... αρνητικό στην πιθανότητα να παίξει ο ΠΑΟΚ με τον Αρη είναι πως σίγουρα υπάρχει στο μυαλό το σενάριο να υπάρξει ξανά κάποιο... παρατράγουδο, όπως συνέβη και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και αυτό να ζημιώσει τα ταμεία της ΚΑΕ. Επίσης σίγουρα μια κόντρα με τον Αρη σε σχέση με τον ΚΑΟΔ ή την Κηφισιά θα "φέρει" περισσότερη πίεση στην ομάδα, αν και στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως ο "Δικέφαλος" υπερτερεί αγωνιστικά των "κιτρίνων".

Οσον αφορά την Κηφισιά; Ουδείς στους "ασπρόμαυρους" φαίνεται να την προτιμά για τα πλέι οφ... Στον "Δικέφαλο" σαφώς και δεν την "φοβούνται", ωστόσο θεωρούν πως οι νεοφώτιστοι έχουν περισσότερο επικίνδυνη ομάδα τόσο από τον ΚΑΟΔ όσο και από τον Αρη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ