ΠΑΟΚ

Η σκέψη σε Μαρκόπουλο και Σαββίδη...

Η σκέψη σε Μαρκόπουλο και Σαββίδη...

Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως την επόμενη εβδομάδα θα γίνει ραντεβού με τον Σούλη Μαρκόπουλο ενώ μέχρι να φύγει από τη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης, περιμένουν να δουν ποιες είναι οι προθέσεις του για την ΚΑΕ

Βάσει των όσων εκτιμούν στον ΠΑΟΚ, κατά την διάρκεια της επόμενης εβδομάδας θα "τρέξει" το θέμα του Σούλη Μαρκόπουλου. Η Δευτέρα φαίνεται πως θα είναι μια... νεκρή μέρα με την έννοια πως ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα βρεθεί στην Αθήνα για το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ και στον "Δικέφαλο" υπολογίζουν κατά την διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, να γίνει ραντεβού με τον Ελληνα κόουτς για να "τελειώνει" ουσιαστικά το θέμα της παραμονής του.

Στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν να αναφέρουν πως όλα δείχνουν πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα πάνω σε αυτό το θέμα. Στο μεταξύ με την ευκαιρία της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, στον "Δικέφαλο" περιμένουν να μάθουν τις προθέσεις του για το τμήμα μπάσκετ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι ενήμερος για την καλή πορεία της ομάδας, στον "Δικέφαλο" γενικώς είναι σε επικοινωνία με την πλευρά του και μέχρι να φύγει από τη Θεσσαλονίκη, στην ομάδα θα ήθελαν να ξέρουν αν θα μπορούν να υπολογίζουν σε μια παραπάνω βοήθεια από πλευράς του (σε καμιά περίπτωση, πάντως, από την ΚΑΕ δεν θα πιέσουν καταστάσεις).

Και αυτό γιατί πλέον μπαίνει ο Ιούλιος και ως εκ τούτου στους "ασπρόμαυρους" θα πρέπει να ξέρουν τι μπορούν να υπολογίζουν γενικώς σε οικονομικό επίπεδο. Οπως λένε στον ΠΑΟΚ, το καλύτερο σενάριο είναι ο Σαββίδης να αναλάβει την ΚΑΕ ή έστω να συνεισφέρει κι άλλο οικονομικά (υπάρχει ήδη μια συμφωνία μεταξύ του ίδιου της ΚΑΕ για το σήμα).

Εξάλλου όπως έχουμε αναφέρει και κατά το παρελθόν, στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν ο Σαββίδης να δει ακόμη πιο "ζεστά" το τμήμα μπάσκετ. Τέλος η ΚΑΕ αναμένεται να είναι συνεπής και αυτόν τον μήνα στις υποχρεώσεις της προς το Δημόσιο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ