ΠΑΟΚ

Η "πρώτη" του ΠΑΟΚ...

Η "πρώτη" του ΠΑΟΚ...
INTIME SPORTS

Δείτε videos και διαβάστε δηλώσεις από την πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ που έγινε την Δευτέρα (19/8) στο "Παλατάκι". Οριστικά παρελθόν ο Χρυσικόπουλος

Ξεκίνησε η... δουλειά στον ΠΑΟΚ μιας και το απόγευμα της Δευτέρας έγινε η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο "Παλατάκι".

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος δεν ήταν στο γήπεδο (οι τρεις "νέοι" Μπόγρης, Βουτσίτσεβιτς και Τσόχλας προπονήθηκαν) μιας και αποτελεί οριστικά παρελθόν από τους "ασπρόμαυρους", κάτι που επί της ουσίας ήταν αναμενόμενο μιας και υπήρχε διάθεση τόσο από τον ΠΑΟΚ και από την πλευρά του παίκτη να μην συνεχίζουν μαζί φέτος.

Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει η παρουσίαση των διαρκείας ενώ θα μιλήσει και ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Μπόγρης: "Να αποδείξω ποιος είμαι..."

Για την νέα σεζόν ο Γιώργος Μπόγρης δήλωσε: "Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν για να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχω φίλους τους Κασελάκη και Τσαϊρέλη, οπότε θα είναι πιο εύκολη η προσαρμογή μου, ενώ ο κόσμος της ομάδας με έχει αγκαλιάσει μέσω των social media".

Για τις προσδοκίες που έχει: "Προσδοκώ να έχουμε την καλύτερη δυνατή πορεία. Εύχομαι να έχουμε την υγεία μας και να φέρω τύχη από τον Πανιώνιο, γιατί ο ΠΑΟΚ έκανε καλή σεζόν, αλλά δεν την ολοκλήρωσε. Έχω όρεξη για να αποδείξω ποιος είμαι και ελπίζω να πετύχουμε μέσα από σκληρή δουλειά".

Για την Ευρώπη: "Τα τελευταία τρία χρόνια παίζω στο Eurocup, οπότε ήθελα να συνεχίσω να παίζω και ο ΠΑΟΚ μου το πρόεσφερε αυτό. Θέλουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια να τα κερδίσουμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στα εκτός έδρας".

Για το αν μπορεί να αποτελέσει τον βασικό σέντερ εφόσον δεν παραμείνει ο Παπαδόπουλος: "Θεωρώ πως είμαι έτοιμος. Έχω δουλέψει σκληρά και μπορώ να αντεπεξέλθω. Ελπίζω να με βοηθήσουν οι συμπαίκτες μου να πετύχω και να τους βοηθήσω και εγώ".

Κασελάκης: "Πρόκληση η Ευρώπη..."

Ο Λεωνίδας Κασελάκης, ανέφερε: "Όποιος έρθει είναι καλοδεχούμενος. Έχουμε το ίδιο ρόστερ με πέρσι. Η φιλοσοφία του κόουτς είναι συνεχώς να βελτιωνόμαστε. Θέλουμε να πάμε ένα σκαλί παραπανω απ' ότι την περασμένη σεζόν".

Για την Ευρώπη: "Είναι πρόκληση για εμάς. Ελπίζουμε να προχωρήσουμε, έτσι ώστε να ζεσταθεί και ο κόσμος".

Για το ρόλο του: "Θα κάνω αυτά που θα μου ζητήσει ο προπονητής και θα είμαι χαρούμενος για να συμβάλλω και εγώ να πετύχουμε τους στόχους μας".

Για τον Μπόγρη: "Είμαστε αδερφικοί φίλοι. Πιστεύω θα βοηθήσει πολύ την ομάδα".

Για τον Παπαδόπουλο: "Είναι ο φυσικός μας ηγέτης. Ελπίζουμε να γυρίσει και να είναι πάλι δίπλα μας".

Τσόχλας: "Ενα βήμα παραπάνω φέτος..."

Ο Απόλλωνας Τσόχλας τόνισε για τις πρώτες του εντυπώσεις: "Είναι πολύ ωραία. Υπάρχει όρεξη για δουλειά και ξεκινάμε τη δύσκολη περίοδο της προετοιμασίας για να βάλουμε τους στόχους μας".

Για την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ: "Ξέρω τον Δέδα από το Ρέθυμνο. Εχει πολύ καλό κλίμα η ομάδα".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: "Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από πέρσι. Να είμαστε αξιοπρεπείς στην Ευρώπη, κάτι παραπάνω στην Ελλάδα ενώ θα είναι επιτυχία να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ τον "έκλεισε" από νωρίς: "Είναι κάτι που με τιμά ιδιαίτερα και είναι πολύ σημαντικό για μένα να υπάρχει συμφωνία με μία τόσο μεγάλη ομάδα. Οι άνθρωποι εδώ είναι μπασκετικοί,ενώ όλοι ξέρουμε την καριέρα του του προπονητή. Το να με διαλέγουν από νωρίς είναι μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη για τη συνέχεια".

Σταυρόπουλος: "Σε προχωρημένες επαφές με δύο γκαρντ"

Για το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας, ο τεχνικός διεθυντής του ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος, είπε: "Είμαστε σε προχωρημένες επαφές με δύο γκαρντ Αμερικανούς. Μιλάμε και με ψηλούς, όμως, γενικώς δε βιαζόμαστε. Πιστεύω ότι στο τέλος θα κάνουμε ένα ρόστερ ικανοποιητικό τόσο για το ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και για την Ευρώπη".

Συνεχίζοντας, ανέφερε για τον Παπαδόπουλο: "Θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για να είναι μέλος της ομάδας. Είναι σημαντικός για εμάς και θα κάνουμε υπομονή".

Για τον Χαριτόπουλο: "Και αυτός είναι σημαντικό κομμάτι για εμάς. Θα επανέλθουμε με κάποιες προτάσεις καιθα δούμε τι θα γίνει ώστε για να αποτελέσει μέλος της ομάδας μας".

Για τον Χρυσικόπουλο: "Αποτελεί οριστικά παρελθόν. Θα κάνουμε μια συζήτηση με τον ατζέντη του, αλλά μάλλον θα φύγει ως ελεύθερος. Ο ΠΑΟΚ κοιτάει το συμφέρον της ομάδας και όχι κάθε παίκτη ξεχωριστά".

Για τον Καλλέ: "Αυτή τη στιγμή έχει συμβόλαιο και είναι κομμάτι του ΠΑΟΚ".

Για τον Βουτσίτσεβιτς: "Ήρθε στο καμπ που κάναμε, άρεσε στον προπονητή και είπαμε να τον βάλουμε στην προετομασία για μας για να δούμε πως θα πάει".

Για την απουσία του Χάρη Μαρκόπουλου: "Εχει πάρει άδεια 1-2 μέρες. Θα γίνουν συζητήσεις για λεπτομέρειες της συμφωνίας του και νομίζω θα αποτελέσει μέλος του σταφ".

Για το φιλικό με την Παρτιζάν: "Είναι η αρχή μιας φιλίας για ένα τουρνουά που θα κάνουμε τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στη Σερβία".

*Την Πέμπτη οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικά

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ