ΠΑΟΚ

Η πρώτη εικόνα των Ντούβνιακ και Πέτγουεϊ

Η πρώτη εικόνα των Ντούβνιακ και Πέτγουεϊ

Διαβάστε για την μέχρι στιγμής "γεύση" που έχουν αφήσει οι δύο νεοαποκτηθέντες παίκτες του ΠΑΟΚ σε όσους τους ζουν καθημερινά στις προπονήσεις...

Η έκδοση των δελτίων των Ούρος Ντούβνιακ και Ααρον Πέτγουεϊ επιτρέπει στον Σούλη Μαρκόπουλο να τους υπολογίζει και... τυπικά για τον αγώνα με την Καβάλα την Κυριακή (22/1).

Οι δύο παίκτες, πάνω στους οποίους δουλεύει ιδιαίτερα το τεχνικό τιμ της ομάδας τις τελευταίες μέρες, θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο συγκεκριμένο ματς, στο οποίο ο "Δικέφαλος" θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες.

Ποια είναι όμως η εντύπωση που έχουν δημιουργήσει οι δύο παίκτες σε όσους τους ζουν καθημερινά;

Για τον Ντούβνιακ αυτό που λέγεται είναι πως μεγάλο ατού του είναι το σουτ. Ο Σέρβος έχει δείξει πως έχει... καλό χέρι και εκτιμάται πως μπορεί να δώσει βοήθειες στο σκοράρισμα. Γενικώς δεν διστάζει να πάρει προσπάθειες και είναι... θρασύς.

Είναι ταχύς και μπορεί να βοήθησει στο γρήγορο παιχνίδι. Πάμε και στον Πέτγουει... Και μόνο η απόκτηση του θεωρείται θετικό στοιχείο για τον ΠΑΟΚ μιας και όσοι βρίσκονται στην ομάδα λένε πως "χρειαζόμασταν ένα τέτοιο κορμί. Το ύψος του (σ.σ. 2.11μ.) θα μας βοηθήσει".

Έχει δείξει πως μπορεί να δώσει βοήθειες κυρίως αμυντικά, αλλά στο ριμπάουντ. Πάντως δεν έχει ίδιο στυλ παιχνιδιού με τον Μάρκους Γκόρι, σύμφωνα πάντα με τα όσα έχει δείξει στις προπονήσεις. Μπορεί να σουτάρει από τα 4-5 μέτρα, όμως, δεν παίρνει προσπάθειες από τον τρίποντο, όπως έκανε ο νυν παίκτης της Μπενετόν.

Το πεδίο δράσης του είναι μέσα στην ρακέτα και μέσα από το "ζωγραφιστό" αναμένεται να... έρχονται οι περισσότερες προσπάθειές του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ