ΠΑΟΚ

Η πίστη του Στίγκερς

Η πίστη του Στίγκερς
INTIME SPORTS

Η επόμενη μέρα της ήττας του ΠΑΟΚ από το Περιστέρι περιλαμβάνει προπόνηση εν όψει του παιχνιδιού με τον Κολοσσό Ρόδο στο PAOK Sports Arena (16/04, 17:00), ενώ ο Στίγκερς τονίζει ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της

Παιχνίδι στα πλαίσια της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος με το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου να ψάχνει το δύο στα δύο – την επόμενη Τετάρτη παίζει με την Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας – για να πάρει την 3η θέση.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά πως θα έχει αρκετά να πει στους παίκτες του για την χθεσινή τους εμφάνιση κόντρα στο Περιστέρι σε ένα παιχνίδι όπου το κοντό σχήμα του Αργύρη Πεδουλάκη με Παπανικολάου και Πέτρουλα στις θέσεις των ψηλών προκάλεσε ουκ ολίγα προβλήματα.

"Το θετικό από το παιχνίδι είναι ότι μέχρι το τέλος το παλέψαμε και δεν το παρατήσαμε", τόνισε μετά την λήξη ο εκ των Αμερικανών γκαρντ του ΠΑΟΚ, Ντάντε Στίγκερς, και πρόσθεσε: "Δεν ήμασταν χάλια, αλλά ούτε και καλοί με τον αντίπαλό μας να πέτυχε μεγάλα σουτ χωρίς σε καμία περίπτωση να τους υποτιμήσαμε".

Κι όσο για την συνέχεια και τα δύο παιχνίδια που ακολουθούνε είπε: "Κανένα παιχνίδι δε θα είναι εύκολο μέχρι το τέλος, αλλά πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας", με τον Ντιόντε Κρίστμας που έκανε ιδανικό ντεμπούτο με 18 πόντους να πρόσθεσε με σιγουριά: "Θα είμαστε εμείς τρίτοι στο τέλος. Θα είμαστε εκεί που πρέπει".

Όσο δε για τον Κροάτη πάουερ φόργουορντ Ζβόνκο Μπούλιαν που επίσης έκανε το ντεμπούτο του χθες αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις σημείωσε: "Είναι κρίμα για την ομάδα αυτή η ήττα", για να παραδεχθεί πως ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί ενώ κατέληξε: "Η επόμενη μέρα θα είναι όμως πολύ καλύτερη για την ομάδα και στα δύο παιχνίδια. Απλά είναι μαζεμένα, το ένα κοντά στο άλλο και πρέπει να έχουμε όλοι συγκέντρωση και σοβαρότητα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ