ΠΑΟΚ

Η... περισυλλογή και ο Ντούβνιακ

Η... περισυλλογή και ο Ντούβνιακ
INTIME SPORTS

Η έκτη θέση και το κατά πόσο αυτή θα αποκτηθεί έχει φέρει σκεπτικισμό στον ΠΑΟΚ. Κρίσιμη η Τρίτη για την κατάσταση του Ούρος Ντούβνιακ.

Η νέα ήττα από τον Πανιώνιο είναι αλήθεια πως έφερε κάποιον προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας.

Αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία και πλέον ξεκάθαρα η έκτη θέση είναι ο στόχος που υπάρχει (σ.σ. στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να σκέφτονται πως ο "Δικέφαλος" θα αντιμετωπίσει Ολυμπιακό ή Παναθηναικό στα πλέι οφ).

Καβάλα και Ρέθυμνο είναι πάνω από τους "ασπρόμαυρους" και το ματς με τους Κρητικούς την μεθεπόμενη αγωνιστική αποκτά αξία... τελικού.

Στον ΠΑΟΚ ασφαλώς και θα ήθελαν να μην μπλέξουν στο να κυνηγούν αυτή την στιγμή την έκτη θέση και σίγουρα υπάρχει κάποια περισυλλογή για την τωρινή θέση της ομάδας.

Οι παίκτες της ομάδας είχαν ρεπό την Δευτέρα (6/2) και επιστρέφουν σε διπλές προπονήσεις την Τρίτη (7/2).

Μέρα κατά την οποία σε μεγάλο βαθμό θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Ούρος Ντούβνιακ (σ.σ. στην τελευταία εξέταση διαπιστώθηκε πως έχει θλάση στον τετρακέφαλο).

Ο Σέρβος θα υποβληθεί σε υπέρηχο και αναμένεται να αρχίσει το τρέξιμο είτε συμμετέχοντας στο ατομικό, είτε σε μέρος του κανονικού προγράμματος της ομάδας. Ετσι θα φανεί αν αισθάνεται πόνους και πόσες θα είναι οι πιθανότητες στο να αγωνιστεί με το Μαρούσι.

Εκτός αυτού θα εξετασθούν και άλλοι παίκτες (π.χ. Παππάς, Καλλές, Καλαμπάκας) που αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα που δεν φαίνεται να αποτελούν αιτία για να μην παίξουν απέναντι στην αθηναική ομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ