ΠΑΟΚ

Η παραμονή του Ράιτ και ο... χορηγός

Η παραμονή του Ράιτ και ο... χορηγός
INTIME SPORTS

Την Δευτέρα (9/1) θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό τι μέλλει γενέσθαι με την παραμονή του Ρασάντ Ράιτ. Σύγχυση με χορηγό που ζήτησε να μειωθεί η συμφωνία με την ΚΑΕ

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα ζητήματα στον ΠΑΟΚ έχουν να ασχοληθούν και με αυτό ενός χορηγού.

Συγκεκριμένα η "Stamion" ζήτησε να μειωθεί κατά 30% η συμφωνία που έχει γίνει με την ΚΑΕ έτσι ώστε να καταβάλλει άμεσα επιταγές.

Για το θέμα αυτό υπάρχει διάσταση απόψεων στον "Δικέφαλο" (αναφορικά με το αν πρέπει να του πουν το "ναι" ή να οδηγηθεί η κατάσταση στα δικαστήρια) και πλέον το θέμα έχει πάει στην νομική υπηρεσία αναφορικά με την εξέταση των δικαιωμάτων της ομάδας. Πρόκειται πάντως για ένα σημαντικό ζήτημα αφού αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν περιθώρια για... απώλεια ευρώ.

Από εκεί και πέρα στον ΠΑΟΚ περιμένουν να τελειώσει το θέμα της απελευθέρωσης του Ραιβόν Κοβίλ από την Ναντ. Ο τελευταίος είναι στην κορυφή της λίστας των εκλεκτών για την ρακέτα, ενώ προτείνονται αρκετοί παίκτες και στα υπ' όψιν, όπως αναφέρουν κάποιες πηγές, είναι ένας ψηλός από το Ισραήλ.

Κατά τα άλλα, την Δευτέρα (9/1) πιθανότατα θα τελειώσει και το θέμα της λύσης του συμβολαίου του Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους, ενώ υπάρχει και το ζήτημα του Ρασάντ Ράιτ.

Την συγκεκριμένη μέρα θα συζητηθεί και αυτό αφού τον παίκτη τον απασχολεί το ζήτημα των οφειλομένων και θέλει εγγυήσεις για να παραμείνει. Οι "ασπρόμαυροι" πάντως φαίνονται διατεθειμένοι να του τις δώσουν για να κρατήσουν τον παίκτη, εφόσον φυσικά και αυτός θέλει ακόμη να μείνει...

Διαβάστε επίσης τις δηλώσεις του Μίλουτιν Άλεξιτς για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ίκαρο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ