ΠΑΟΚ

Η... ιδανική διακοπή για τον Χρυσικόπουλο

Η... ιδανική διακοπή για τον Χρυσικόπουλο
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ ελπίζουν η διακοπή του πρωταθλήματος να βοηθήσει τον Λίνο Χρυσικόπουλο και στην συνέχεια ο νεαρός καλαθοσφαιριστής να αρχίζει να... φορτσάρει

Η πίστη που υπάρχει στον ΠΑΟΚ στις δυνατότητες του Λίνου Χρυσικόπουλου είναι δεδομένη και γι' αυτό εξάλλου υπάρχουν... απαιτήσεις από αυτόν.

Είχαμε αναφέρει πριν καιρό ότι στην ομάδα περίμεναν να τον δουν να αρχίζει να... φορτσάρει, ωστόσο αυτό δεν έγινε. Ο νεαρός δείχνει να μην έχει βρει ακόμη τα πατήματά του και να "ψάχνεται".

Η διακοπή του πρωταθλήματος εκτιμάται πάντως στον ΠΑΟΚ πως μπορεί να βοηθήσει τον 20χρονο καλαθοσφαιριστή και να του κάνει... πολύ καλό. Θα υπάρχει η δυνατότητα για... διορθώσεις στο παιχνίδι του, με τον ίδιο μέχρι στιγμής σε κάποιες στιγμές των αγώνων να δείχνει πως τακτικά θέλει δουλειά.

Κάπως έτσι στον "Δικέφαλο" ανάμεσα σε άλλα ζητήματα (την ξεκούραση των παικτών, τους τραυματισμούς που θα αφήσουν πίσω τους οι Παπαδόπουλος και Τσαιρέλης αλλά και την ανάταση στον ψυχολογικό τομέα μετά τις κακές εμφανίσεις κόντρα σε Ηλυσιακό και Πανελευσινιακό) που θεωρούν πως θα λειτουργήσει θετικά η διακοπή, ελπίζουν μέσω αυτής να βοηθηθεί ο Χρυσικόπουλος για να ανεβάσει στροφές και να παρουσιαστεί βελτιωμένος στο εξής.

Για τον νεαρό (το πείραμα της χρησιμοποίησής του στο "1" φαίνεται πως δεν έχει "βγει") δεν κρύβουν στην ομάδα πως θα ήθελαν να αποτελέσει μια... εσωτερική μεταγραφή για τους "ασπρόμαυρους", ειδικότερα στα πλέι οφ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ