ΠΑΟΚ

Η ήττα και το "ζεστό" χειροκρότημα του κόσμου

Η ήττα και το "ζεστό" χειροκρότημα του κόσμου

Από την ήττα στο ματς με την Καρσίγιακα στον ΠΑΟΚ "κρατούν" το "ζεστό" χειροκρότημα του κόσμου καθώς αναγνωρίστηκε η προσπάθεια των παικτών του Μαρκόπουλου.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Καρσίγιακα, ο κόσμος του ΠΑΟΚ χειροκρότησε την ομάδα του "Δικεφάλου" και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο στις τάξεις των "ασπρόμαυρων".

Ήταν κάτι πολύ θετικό από τον αγώνα με τους Τούρκους και στον ΠΑΟΚ "μένουν" σε αυτό. Ο κόσμος του "Δικεφάλου" έδειξε πως αναγνώρισε την προσπάθεια του συνόλου του Σούλη Μαρκόπουλου απέναντι στην Καρσίγιακα που είναι μια καλή ομάδα και στον ΠΑΟΚ... άρεσε το ότι οι φίλοι της ομάδας "αντέδρασαν" έτσι παρά το κακό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα, όλοι οι καλαθοσφαιριστές πήραν μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης και στο πρόγραμμα της Παρασκευής υπάρχει μία προπόνηση.

Τέλος, στοιχηματική εταιρία που διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας του ΠΑΟΚ στο Eurocup (η συμφωνία αφορά και τον θεσμό του Κυπέλλου) ανακοίνωσε ότι σταματάει προσωρινά την δραστηριότητά της στην Ελλάδα έως ότου δημιουργηθούν ξανά οι προϋποθέσεις για νόμιμη λειτουργία της στη χώρα μας.

Ασφαλώς και αυτό το θέμα δεν μπορεί να μην απασχολεί τον ΠΑΟΚ... Μέχρι στιγμής η συνεργασία ανάμεσα στην στοιχηματική εταιρία και στον "Δικέφαλο" κύλησε άψογα και πλέον είναι άγνωστο αν θα υπάρχει στο εξής κάποιο πρόβλημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ