ΠΑΟΚ

Η... εικόνα για το οικονομικό και οι ανανεώσεις

Η... εικόνα για το οικονομικό και οι ανανεώσεις
INTIME SPORTS

Συζητήσεις για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ γίνονται, ωστόσο για να υπάρχει κάτι το... χειροπιαστό πρέπει μέσα στον μήνα να ξεκαθαρίσουν ζητήματα οικονομικού περιεχομένου

Στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν να προκύψουν σύντομα ουσιαστικά νέα στο θέμα των ανανεώσεων, ωστόσο αυτό δεν είναι τόσο... απλό.

Για να υπάρξει κάτι το χειροπιαστό στο συγκεκριμένο ζήτημα θα πρέπει να υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα όσον αφορά το οικονομικό.

Είχαμε αναφέρει πως στην ομάδα πρέπει να ξέρουν το τι θα γίνει όσον αφορά τα έσοδα (για την ακρίβεια το ύψος αυτών) για να προχωρήσει όπως... πρέπει το θέμα των ανανεώσεων και κατά συνέπεια το ζήτημα της διαμόρφωσης του ρόστερ και αυτό συνεχώς λένε στον "Δικέφαλο". Στις τάξεις του οποίου έχουν κατά νου το τι θα γίνει στις υποθέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη, τον Δημήτρη Κοντομηνά αλλά και το τηλεοπτικό.

Στη παρούσα φάση ναι μεν γίνονται συζητήσεις (στο γήπεδο ήταν την Τετάρτη οι Πρέλεβιτς, Σταυρόπουλος και Ζουρνατσίδης) για την ομάδα, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει κάτι το... επίσημο προς την πλευρά των παικτών. Είναι σημαντικό να "τρέξουν" άμεσα οι εξελίξεις πάνω στα θέματα οικονομικού περιεχομένου και μάλιστα ο Ιούνης είναι "καυτός" όσον αφορά το ποια θα είναι τα έσοδα της ΚΑΕ μιας και αρκετές υποθέσεις είναι ακόμη σε εκκρεμότητα.

Σχετικά με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, υπάρχει πρόθεση σύντομα να ξεκαθαρίσει αν ο μπασκετικός ΠΑΟΚ μπορεί να αποκομίσει κάτι το... περισσότερο από την συμφωνία που έχει γίνει για την εκμετάλλευση σήματος, το θέμα του Κοντομηνά στη κυριολεξία "καίει" τα στελέχη της ομάδας ενώ μέσα στον μήνα εκτιμάται πως θα υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις και όσον αφορά το τηλεοπτικό. Σχετικά με αυτό το τελευταίο, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να πάρει κάτι... παραπάνω από άλλες ομάδες.

Για το θέμα των ανανεώσεων, πάντως, στον "Δικέφαλο" εξακολουθούν να μην έχουν... ιδιαίτερο άγχος για την διατήρηση του ελληνικού κορμού. Στο μεταξύ συνεχίζονται οι προπονήσεις στο "Παλατάκι" ενώ Πρέλεβιτς και Χαραλαμπίδης βρέθηκαν σε εκδήλωση με παιδιά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ