ΠΑΟΚ

Η... ανταπόδοση σε Κοντομηνά

Η... ανταπόδοση σε Κοντομηνά

Πέραν της βοήθειας του Δημήτρη Κοντομηνά στον ΠΑΟΚ, από τον "Δικέφαλο" "κοιτούν" το πώς θα βοηθηθούν στο εξής οι εταιρίες του ίδιου που διαφημίζονται στους "ασπρόμαυρους" για να μείνει εκείνος "ζεστός" από τη φετινή συνεργασία

Τα... νούμερα από τα όποια οφέλη (εφόσον υπάρξουν) θα έχουν οι εταιρίες του Δημήτρη Κοντομηνά που διαφημίζονται μέσω του ΠΑΟΚ θα παίξουν σημαντικό ρόλο για να συνεχιστεί η συνεργασία του ίδιου με την ασπρόμαυρη ΚΑΕ, όπως είχαμε αναφέρει προ ημερών.

Και αυτό που είχαμε επισημάνει είναι ότι η ασπρόμαυρη οικογένεια έχει πλέον την αποστολή να "στηρίξει" με κάθε τρόπο τον γνωστό επιχειρηματία και έτσι πέραν της βοήθειας που έχουν πάρει οι "ασπρόμαυροι" από τον Κοντομηνά, να... ανταποδώσουν και εκείνοι σε αυτόν.

Από τον ΠΑΟΚ "βγαίνει" πως το επόμενο διάστημα θα κινηθεί σε αυτή την κατεύθυνση η ομάδα και ότι θα γίνουν κάποιες προωθητικές κινήσεις για την προβολή των εταιριών του γνωστού επιχειρηματία που διαφημίζονται στον "Δικέφαλο".

Υπάρχουν σκέψεις γι' αυτό το ζήτημα, βάσει τουλάχιστον των όσων λένε στον ΠΑΟΚ και μένει αυτές να γίνουν... πράξη.

Πέραν της δεδομένης εκτίμησης που υπάρχει στο πρόσωπό του από πλευράς της ομάδας, είναι απόλυτα λογικό να θέλει και εκείνος κέρδη από την συνεργασία του με τον "Δικέφαλο" και στις τάξεις των "ασπρόμαυρων" έχουν στο μυαλό τους και το πώς θα βοηθήσει σε αυτό το θέμα ο Α.Σ.

Από στελέχη του "Δικεφάλου" προκύπτει ότι θα προσπαθήσουν να συνεργαστούν με τον Ερασιτέχνη ώστε να συμβάλει και αυτός σε μια καλύτερη προβολή των εταιριών του Κοντομηνά και έτσι σε αυτό το θέμα να κινηθεί συνολικά ο ΠΑΟΚ και όχι μόνο η ΚΑΕ.

Φυσικά εφόσον γίνουν όλα αυτά και οι... αριθμοί είναι ευνοϊκοί για την πλευρά του γνωστού επιχειρηματία, ο ίδιος σίγουρα θα είναι πιο "ζεστός" για να συνεχίσει σε βάθος χρόνου να βρίσκεται στο πλευρό του "Δικεφάλου" (είναι ανοιχτό το ζήτημα της συνέχισης της συνεργασίας και τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη).

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, όπως αναμενόταν, δεν προπονήθηκε την Τρίτη (15/1) και την Τετάρτη (16/1) περιμένουν στην ομάδα να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ