ΠΑΟΚ

Η αισιοδοξία και το... κλειδί για Χαραλαμπίδη

Η αισιοδοξία και το... κλειδί για Χαραλαμπίδη
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει συμφωνία με τον έμπειρο καλαθοσφαιριστή, η πλευρά του οποίου ενημερώθηκε για τις εγγυήσεις που δίνονται από τον "Δικέφαλο", τονίζει όμως πως δεν βιάζεται

Δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ προσφέρει εγγυήσεις στον Κώστα Χαραλαμπίδη... Η πλευρά του παίκτη ενημερώθηκε από αυτή του "Δικεφάλου" πως τα χρήματα του αθλητή θα είναι εξασφαλισμένα, κάτι το οποίο είχαμε αναφέρει, αφού στους "ασπρόμαυρους" ξεκαθάριζαν κάτι τέτοιο σχετικά με το συμβόλαιο του έμπειρου αθλητή.

Εξέλιξη βέβαια που την βλέπει με θετικό μάτι το στρατόπεδο του καλαθοσφαιριστή, όμως τονίζεται από αυτό πως δεν υπάρχει βιασύνη. Για την ώρα να σημειωθεί πως δεν έχει γίνει κάποια αντιπρόταση προς τον ΠΑΟΚ.

Στις τάξεις του "Δικέφαλου", πάντως, είναι η αλήθεια πως είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την συγκεκριμένη υπόθεση και θεωρούν πως θα έχει αίσιο τέλος άμεσα.

" Θα κλείσει την επόμενη εβδομάδα θετικά το θέμα", λένε στον ΠΑΟΚ που θεωρούν πως το "κλειδί" στην συμφωνία με τον Χαραλαμπίδη είναι οι εγγυήσεις που του δίνονται.

Στην συζήτηση των δύο πλευρών (ομάδας-παίκτη), εκτιμάται πως θα γίνει κουβέντα και για τους Δέδα, Μαργαρίτη (λογικά και Θεοδωράκο) οι οποίοι ενδιαφέρουν και εκπροσωπούνται από τον ατζέντη του Χαραλαμπίδη, τον Μηνά Τουκμενίδη.

Στον ΠΑΟΚ σχετικά με το -ενδεχόμενο- ραντεβού με τον Δήμο Ντικούδη, παραδέχονται πως δεν θα... βγει κάτι. Λένε πως απλώς θα γίνει μια ενημέρωση και γνωρίζουν πως το θέμα του δεν θα τελειώσει άμεσα. Κατά τα άλλα, μέρα πληρωμών ήταν η Παρασκευή (28/6).

Η ΚΑΕ ήταν συνεπής σε διάφορες υποθέσεις, πληρώθηκε μεταξύ άλλων η Εφορία και το ΙΚΑ, πιστωτές και αγωνιστικό τμήμα (σταφ).

Συνάντηση δεν έγινε την συγκεκριμένη μέρα, άνθρωποι της ομάδας ενημερώθηκαν όμως από τον Μπάνε Πρέλεβιτς για λεπτομέρειες της παρουσίας του στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ. Υπάρχει το θέμα της αδειοδότησης που αρχίζει να απασχολεί...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ