ΠΑΟΚ

Η προσφυγή, το ΑΣΕΑΔ και το αίτημα της ΚΑΕ

Η προσφυγή, το ΑΣΕΑΔ και το αίτημα της ΚΑΕ
INTIME SPORTS

Εκδικάστηκε την Πέμπτη (8/1) η προσφυγή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την επανάληψη του αγώνα με τον Αρη και ο "Δικέφαλος" ζήτησε να ακυρωθεί η απόφαση του ΕΣΑΚΕ.

Εκδικάστηκε την Πέμπτη η προσφυγή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο ΑΣΕΑΔ σε ό,τι αφορά την επανάληψη του αγώνα με τον Άρη. Τον "Δικέφαλο" εκπροσώπησε η νομικός, Κατερίνα Γιαννακοπούλου αλλά και ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Αυτό που ζήτησε ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με την κ. Γιαννακοπούλου με την οποία επικοινωνήσαμε είναι να "ακυρωθεί η απόφαση του ΕΣΑΚΕ για επανάληψη του αγώνα με τον Αρη από την αρχή, κάτι άλλωστε που δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς".

Ακόμη εκπροσωπήθηκε η πλευρά των "κιτρίνων" και του ΕΣΑΚΕ (υποστήριξε πως το ματς πρέπει να επαναληφθεί) που ανέπτυξαν τις δικές τους θέσεις. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα καταθέσει υπόμνημα για την συγκεκριμένη υπόθεση μέχρι την Τετάρτη. Εφόσον ο "Δικέφαλος" δικαιωθεί (δύσκολα να γίνει αυτό στη παρούσα φάση με το να πάρει το ματς στα χαρτιά), θα πρέπει να παρθεί μετά άλλη απόφαση από τον ΕΣΑΚΕ. Η απόφαση σχετικά με την προσφυγή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα γίνει γνωστή σε περίπου 15-20 μέρες.

Παρασκευή η παρουσίαση της συνεργασίας με Κοντομηνά

Οπως είχαμε αναφέρει, την Παρασκευή στις 20.00 θα γίνει η παρουσίαση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Κοντομηνά και επισήμως ενημέρωσε γι' αυτό η ΚΑΕ την Πέμπτη. Ταυτόχρονα θα γίνει και η κοπή πίτας της ΚΑΕ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ