ΠΑΟΚ

Η Κουμπάν και ο "Ναβάρο" Χαραλαμπίδης

Η Κουμπάν και ο "Ναβάρο" Χαραλαμπίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν, που έχει κερδίσει την προσοχή όλων με την εξαιρετική πορεία της στην Euroleague, τον Οκτώβρη του 2014 "αποθέωνε" τον Κώστα Χαραλαμπίδη παρομοιάζοντάς τον με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο

H Λοκομοτίβ Κουμπάν με την πορεία της φέτος (2015-16) έχει προκαλέσει μεγάλο "θόρυβο" και έχει κερδίσει την εκτίμηση των φίλων του μπάσκετ με το κατόρθωμά της να βρεθεί στο Final Four της Euroleague.

Κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν (2014-15) η ρωσική ομάδα είχε "αποθεώσει" τον Κώστα Χαραλαμπίδη ο οποίος όπως είναι γνωστό από την Δευτέρα, έβαλε τέλος στην καριέρα του. Ηταν 27/10/2014 όταν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η Κουμπάν ανέλυσε το αγωνιστικό προφίλ του ΠΑΟΚ καθώς θα τον αντιμετώπιζε για το Eurocup.

Και δεν παρέλειψε να κάνει εγκωμιαστικά σχόλια για τον "Μπίδη"... Αυτό το λέμε γιατί τον παρομοίαζε με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και του έδινε αυτόν τον χαρακτηρισμό "όχι μόνο για την εκπληκτική ακρίβεια στα σουτ των τριών πόντων αλλά και για το ότι έχει την ίδια ανοσία με τον Ναβάρο όσον αφορά την μεγάλη ηλικία (σ.σ. εννοεί, δηλαδή, ότι αν και μεγάλος ηλικιακά, έπαιζε σε υψηλό επίπεδο σαν τον Ναβάρο).

Στο 38 του είναι ο πιο παραγωγικός παίκτης της ομάδας του (σ.σ. του ΠΑΟΚ)". Σε κάθε περίπτωση η Κουμπάν έδειχνε κατά κάποιο τρόπο "σεβασμό" στον Χαραλαμπίδη για την πορεία του στο μπάσκετ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ