ΠΑΟΚ

Η ενίσχυση στην ρακέτα και ο Κακαρούδης

Η ενίσχυση στην ρακέτα και ο Κακαρούδης
INTIME SPORTS

Οι σκέψεις για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ στο "ζωγραφιστό" και ο Κώστας Κακαρούδης που προπονήθηκε την Παρασκευή (21/8) με τον "Δικέφαλο".

Ο ΠΑΟΚ διατήρησε στο ρόστερ του τον Κώστα Κακαρούδη, φυσικά όμως θα ενισχυθεί κι άλλο στην ρακέτα και υπάρχει η άποψη πως πρέπει να αποκτηθεί ένας δυνατός και ικανότατος ψηλός (μια άποψη βέβαια που υπάρχει εδώ και καιρό, αλλά "ενισχύεται" κι άλλο από το γεγονός πως δεν έμεινε στον "Δικέφαλο" ο Κέβιν Λάνγκφορντ ).

Στο περιθώριο της συζήτησης που είχε γίνει παλαιότερα για τον Γιάννη Αθηναίου μεταξύ του ατζέντη, Γιώργου Πάνου και του Τέλη Ζουρνατσίδη είχε συζητηθεί το όνομα του Δημήτρη Μαυροειδή που όμως το κασέ του είναι υψηλό ενώ από εκεί και πέρα ο Ντρου Νέιμικ είναι πολύ ακριβός για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ.

Στην πιάτσα των ατζέντηδων, πάντως, κυκλοφορεί πως οι "ασπρόμαυροι" ενδεχομένως να πάρουν δύο ακόμη ψηλούς που δεν θα είναι τόσο ακριβοί. Σε περίπτωση που ο "Δικέφαλος" "πάει" για δύο σέντερ (σενάριο που κάποιοι άνθρωποι της ομάδας δεν θεωρούν πως πρέπει να εφαρμοστεί), στο μυαλό υπάρχει πάντα ο Γάιος Σκορδίλης (δεν είναι τόσο φθηνός για τον ΠΑΟΚ στη παρούσα φάση). Οι "ασπρόμαυροι" για την ώρα περιμένουν να "πέσουν" τα κασέ τόσο στην θέση "5", όσο και στην θέση "1".

Σε καλή κατάσταση ο Κακαρούδης

Στην προπόνηση της Παρασκευής (21/8) συμμετείχε ο Κώστας Κακαρούδης. Ο τελευταίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού μετά από τραυματισμό στο εκτός έδρας ματς με την Κίμκι στα τέλη του Γενάρη, έχει ξεπεράσει όμως εδώ και καιρό εκείνο το πρόβλημα. Στην ομάδα μάλιστα διακρίνουν πως είναι σε καλή κατάσταση. Από εκεί και πέρα ο Κώστας Χαραλαμπίδης κάνει ατομικό πρόγραμμα ενώ από Δευτέρα θα μπει στις προπονήσεις ο Κώστας Βασιλειάδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ