ΠΑΟΚ

Γκρέι: "Είμαστε επαγγελματίες"

Γκρέι: "Είμαστε επαγγελματίες"
INTIME SPORTS

Ο Τζάστιν Γκρέι μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ικάρου, τις απώλειες των ΜακΓκράθ και Παπαδόπουλου αλλά και για τη διεκδίκηση της 3ης θέσης από την ομάδα του.

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ, Τζάστιν Γκρέι, μίλησε στον sport103 FM και την εκπομπή «Rotation» για τη νίκη επί του Ικάρου Καλλιθέας στο κλειστό της Γλυφάδας, την συνέχεια της φετινής χρονιάς αλλά και τον ίδιο.

Για τις απώλειες των ΜακΓκράθ και Παπαδόπουλου είπε: "Σίγουρα είναι μία δύσκολη κατάσταση για εμάς το γεγονός ότι έφυγε ο Παπαδόπουλος για την Κίμκι, αλλά και η απώλεια του ΜακΓκράθ εδώ και καιρό.

Όσοι έχουν μείνει στην ομάδα όμως είμαστε επαγγελματίες και θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο και όταν βγαίνουν στο παρκέ να δίνουμε τα πάντα για την νίκη".

Για τον χθεσινό νικηφόρο αγώνα με τον Ίκαρο Καλλιθέας σημείωσε: "Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη, την οποία θέλαμε πολύ μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο την περασμένη εβδομάδα. Μπορεί να μην κάναμε το τέλειο παιχνίδι, αλλά παίξαμε τόσο όσο για να κερδίσουμε.

Δεν ξεκινήσαμε καλά, αφού χάναμε ακόμη και με δέκα πόντους αλλά γυρίσαμε το παιχνίδι προηγηθήκαμε ακόμη και με 11 και δεν αγχωθήκαμε ακόμη και όταν ο Ίκαρος μας πλησίασε στους έξι πόντους αφού ελέγξαμε τον ρυθμό. Πάνω από όλα όμως αποδείξαμε ότι έχουμε καλούς παίκτες που ξέρουν να σουτάρουν από μέση και μακρινή απόσταση και ότι αρχίζουμε να προσαρμοζόμαστε στα συστήματα χωρίς τον Παπαδόπουλο".

Για τη διεκδίκηση της 3ης θέσης όπου ισοβαθμεί πλέον ο ΠΑΟΚ με το Μαρούσι υποστήριξε: "Έχουμε την εμπειρία να κερδίσουμε τα ματς στην έδρα μας και πιστεύω ότι μπορούμε να την έχουμε εμείς στο τέλος της κανονικής περιόδου ώστε να έχουμε και το πλεονέκτημα της έδρας για τα πλέι οφ.

Το μόνο που με φοβίζει είναι η κούραση αλλά το ότι θα έχουμε πλέον από ένα παιχνίδι την εβδομάδα θα μας βοηθήσει να την ξεπεράσουμε. Ακόμη και τώρα όπου ο χρόνος που θα μεσολαβήσει θα μας δώσει την δυνατότητα να ξεκουραστούμε και να επικεντρωθούμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα θα είναι δύσκολα και θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για την κατάκτηση της 3ης θέσης την οποία θέλουμε".

Για την απουσία του κόσμου από τα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια δήλωσε: "Το θετικό είναι ότι θα τους έχουμε και πάλι στο πλευρό μας από εδώ και πέρα. Πολλά παιχνίδια μέσα στην έδρα μας, τα οποία χάσαμε θα κατέληγαν διαφορετικά με την παρουσία του κόσμου και ειδικότερα το τελευταίο με τον Πανιώνιο.

Ήταν μία κακή στιγμή η τιμωρία μας στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Είμαστε επαγγελματίες, όμως, και πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε αυτές τις καταστάσεις. Οι φίλαθλοί μας όμως μας στήριξαν πολύ στα εκτός έδρας παιχνίδια και ελπίζω από εδώ και μετά να έρθουν στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν. Προσωπικά δεν έχω να τους πω να είναι πιο ήσυχοι απλά λίγο πιο προσεχτικοί γιατί τους χρειαζόμαστε μέχρι το τέλος της χρονιάς".

Τέλος για την προσωπική του απόδοση υποστήριξε: "Με τη φυγή του Λάζαρου πρέπει να παίζουμε πιο γρήγορα με μένα να τρέχω και να δημιουργώ ελεύθερα σουτ για τους συμπαίκτες μου που είναι η δουλειά μου αλλά και να σουτάρω όποτε μπορώ και περιμένω να τα δώσω όλα μέχρι το τέλος της χρονιάς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ