ΠΑΟΚ

Γκίντενς: "Δεν χάνω το ματς με τον Ολυμπιακό"

Γκίντενς: "Δεν χάνω το ματς με τον Ολυμπιακό"

O MVP της 12ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, Τζέι Αρ Γκίντενς μίλησε για την πορεία του ΠΑΟΚ, αλλά και το κενό που άφησε ο Γκόρι.

Για τον τίτλο του MVP της 12ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ μίλησε ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Τζέι Αρ Γκίντενς στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sport 103 FM"...

" Είμαι χαρούμενος για αυτό, αλλά είμαι περισσότερο χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας. Χαίρομαι που βοήθησα να πάρουμε μία σημαντική νίκη. Επιθετικά ήμουν καλός, είχα ρυθμό από το ξεκίνημα του αγώνα και είναι αυτό που προσπαθώ να κάνω από το ξεκίνημα της σεζόν", τόνισε ο παίκτης του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

"Για την προσωπική απόδοσή του, αλλά και συνολικά του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Ικαρο: "Επρεπε να ξεχάσουμε το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ. Επρεπε να μπούμε δυνατά και αυτό κάναμε. Είχαμε κίνητρο μετά την ήττα, αλλά σε κάθε αγώνα πρέπει να μπαίνουμε έτσι και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Για τον τραυματισμό του στο χέρι: " Αυτήν τη στιγμή είμαι για θεραπεία. Νιώθω πολύ καλύτερα το χέρι μου. Δεν είναι στα πλάνα μου να λείψω από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και αν έχω και το ΟΚ των γιατρών δεν το χάνω με τίποτα".

Για τις κακές εμφανίσεις εκτός έδρας: "Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Δεν πρέπει να χάνουμε στη διάρκεια του αγώνα τον προσανατολισμό μας. Απλώς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά...".

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την έως τώρα βαθμολογική συγκομιδή του ΠΑΟΚ: " Δεν είμαι ικανοποιημένος. Πρέπει να υπερκαλύψουμε τους βαθμούς που χάσαμε, κάτι που πιστεύω ότι θα μας βγει γιατί κάνουμε πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις, για να επιστρέψουμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας".

Για το κενό του Γκόρι: " Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και θα λείψει. Εγώ θα πρέπει να παίξω στο "4", κάτι που έχω ξανακάνει για την ομάδα για να καλύψουμε το κενό του Μάρκους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ