ΠΑΟΚ

"Γκάζια" Μαρκόπουλου για την αμυντική λειτουργία

"Γκάζια" Μαρκόπουλου για την αμυντική λειτουργία
INTIME SPORTS

Αρκετά αυστηρός ο Σούλης Μαρκόπουλος στη προπόνηση της Δευτέρας (7/1) στην ομιλία του προς τους παίκτες, με τον ίδιο να στέκεται κυρίως στην κακή αμυντική παρουσία του ΠΑΟΚ όσον αφορά τον αγώνα με τον Πανιώνιο

Η επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ περιελάμβανε ομιλία του Σούλη Μαρκόπουλου στους τελευταίους.

Ο ίδιος ήταν αρκετά αυστηρός σε όσα τους ανέφερε για τον αγώνα με τον Πανιώνιο και στάθηκε σε συγκεκριμένους τομείς για την κακή εμφάνιση της ομάδας (αυτή έφερε κάποιον προβληματισμό είναι η αλήθεια).

Και ο τομέας για τον οποίο έκανε έντονα παράπονα στους καλαθοσφαιριστές ήταν η γενικότερη παρουσία στην άμυνα. Δεν άρεσε στον Μαρκόπουλο η αμυντική λειτουργία, τα "έψαλλε" στους παίκτες του ενώ υπογράμμισε και το ότι ο "Δικέφαλος" είχε αρκετά χαμένα ριμπάουντ.

Από εκεί και πέρα μίλησε και για την επίθεση και τις λάθος επιλογές που έγιναν, με τον ίδιο στο εξής να περιμένει αλλαγή της εικόνας της ομάδας. Στη προπόνηση δεν συμμετείχαν ο Λάζαρος Παπαδόπουλος (πάει συντηρητικά στο ξεκίνημα της κάθε εβδομάδας λόγω του γνωστού προβλήματος στο γόνατο) και ο Λεωνίδας Κασελάκης (άδεια), ενώ το πρόγραμμα της Τρίτης (8/1) συνεχίζεται με διπλές προπονήσεις.

Το πάντα ανοιχτό θέμα του Χάτσερ και οι πρόωρες σκέψεις για τα τηλεοπτικά

Από εκεί και πέρα από τις διάφορες συζητήσεις που έχουν γίνει στον ΠΑΟΚ για τον Γουίλιαμ Χάτσερ, φαίνεται πως θα δοθεί κάποιος χρόνος ακόμη στον παίκτη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο αλλαγής του (επιβεβαιώνεται στον "Δικέφαλο" πως έχει περάσει από το μυαλό αυτή η σκέψη), στην ομάδα παραδέχονται ότι το θέμα απασχολεί πολύ και τονίζουν πως εφόσον συνεχίσει τις κακές εμφανίσεις ο παίκτης και κυρίως βρεθεί λύση εξωδιοικητικά για το όλο θέμα όσον αφορά το οικονομικό, το ζήτημα της αντικατάστασής του λογικά θα προχωρήσει.

Κατά τα άλλα, στον ΠΑΟΚ περιμένουν την Τρίτη (8/1) τις εξελίξεις στα τηλεοπτικά στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, υπάρχει πίεση από τον "Δικέφαλο" στο να πάρει η ασπρόμαυρη ΚΑΕ περισσότερα χρήματα από άλλους συλλόγους λόγω εμπορικότητας (λογικά αυτό θα γίνει) ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στην ομάδα σκέφτονται από τώρα το όλο θέμα για την νέα σεζόν.

Και αυτό που ξεκαθαρίζεται είναι πως θα υπάρχει μια τελείως διαφορετική αντιμετώπιση των "ασπρόμαυρων" στο ζήτημα (η κεντρική διαχείριση έχει προκαλέσει δυσάρεσκεια) και ότι θα ασχοληθεί ο "Δικέφαλος" από πολύ νωρίς με αυτό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ