ΠΑΟΚ

Γίνεται επαγγελματίας ο Κώττας

Γίνεται επαγγελματίας ο Κώττας

Την ερχόμενη εβδομάδα, ο μάνατζερ του Θωμά Κώττα θα συναντηθεί με τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ, ώστε να συζητήσουν για το πρώτο συμβόλαιο του νεαρού.

Ένα από τα θέματα που είναι σε εκκρεμότητα στον ΠΑΟΚ είναι το να "πέσουν" οι υπογραφές για το επαγγελματικό συμβόλαιο του Θωμά Κώττα. Ο νεαρός σέντερ θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος και σύντομα θα υπάρξει συζήτηση μεταξύ της πλευράς του παίκτη και του "Δικεφάλου".

Ο ατζέντης του καλαθοσφαιριστή, Νίκος Λώτσος σκοπεύει την επόμενη εβδομάδα να κουβεντιάσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τι μέλλει γενέσθαι στην περίπτωση του Κώττα. Για την ώρα υπάρχει διαφορά στο οικονομικό αλλά σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη, με αμοιβαίες υποχωρήσεις μπορεί να δοθεί λύση.

Γενικώς το επόμενο διάστημα στον "Δικέφαλο" θα ασχοληθούν και με άλλα ζητήματα. Οπως για παράδειγμα το να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της παραμονής του Σούλη Μαρκόπουλου με τον οποίο, όπως έχουμε αποκαλύψει εδώ και καιρό, στον ΠΑΟΚ θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία και για τα επόμενα χρόνια, ένα θέμα που ήταν στο μυαλό των στελεχών της ΚΑΕ πολύ πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Στον "Δικέφαλο" θεωρούν πως περισσότερο τυπικό είναι το όλο ζήτημα. Τέλος να σημειωθεί πως ο Μπάνε Πρέλεβιτς είναι στη Σύρο για να συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ