ΠΑΟΚ

Για προληπτικούς λόγους εκτός ο Μαργαρίτης

Για προληπτικούς λόγους εκτός ο Μαργαρίτης
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης εξαιτίας του μικροπροβλήματος στο γαστροκνήμιο δεν προπονήθηκε την Δευτέρα (14/1) και από την Τετάρτη (16/1) εκτιμούν στον ΠΑΟΚ πως θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Τι δήλωσε ο Μάνος Μαλέλης για τον Δημήτρη Κοντομηνά

Εκτός από την προπόνηση της Δευτέρας (14/1) έμεινε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, λόγω του μικροπροβλήματος στο γαστροκνήμιο.

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας αλλά δεν εκφράζεται κάποια ανησυχία από το ασπρόμαυρο στρατόπεδο για την κατάστασή του (κάτι που είχε πει και στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Απόλλωνα ο Σούλης Μαρκόπουλος).

Λογικά θα μείνει εκτός και την Τρίτη (15/1) και από την Τετάρτη (16/1) θα προπονηθεί κανονικά, σύμφωνα με όσα λένε στον "Δικέφαλο". Ακόμη ο Λάζαρος Παπαδόπουλος έμεινε εκτός, όπως στις αρχές κάθε εβδομάδας και ο Ντόνι ΜακΓκραθ ακολούθησε πιο χαλαρό πρόγραμμα.

Μαλέλης: "Πρόκληση για τον Κοντομηνά ο ΠΑΟΚ"

Η Δημήτρης Κοντομηνάς αποτελεί "κεφάλαιο" για τον ΠΑΟΚ και στην ΚΑΕ θέλουν συνεχώς να τον "κρατούν" "ζεστό". Ο στενός συνεργάτης του, Μάνος Μαλέλης (σε αυτόν οφείλεται το deal της ΚΑΕ με τον Κοντομηνά) μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις και τόνισε πως ο γνωστός επιχειρηματίας θα είναι κοντά στον "Δικέφαλο". Συγκεκριμένα είπε:

"Η επιθυμία του να βοηθήσει είναι άκρατη. Και το 2013 θα είναι κοντά, το είπε και στην κοπή της πίτας. Είναι πρόκληση για τον ίδιο, αρέσκεται να βρίσκεται κάτω από έναν μεγάλο σύλλογο και θεωρεί θετική την διαδικασία εξυγίανσης, θέλει παστρικές δουλειές και τις βλέπει από τα παιδιά στην διοίκηση.

Το ενδιαφέρον του είναι ουσιαστικό, σύντομα θα βρίσκεται και στο Παλατάκι για αγώνα της ομάδας και θα κάνει πολλά για την αναβάθμιση του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για την νέα σεζόν όσον αφορά το θέμα της συνεργασίας είναι πολύ νωρίς να μιλάμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ