ΠΑΟΚ

Γενικότερος προβληματισμός...

Γενικότερος προβληματισμός...
INTIME SPORTS

"Πονοκέφαλος" επικρατεί στον ΠΑΟΚ για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο ματς με τον ΚΑΟΔ και ειδικά για την περιφέρεια του "Δικεφάλου". Οχι στις αλλαγές λένε στους "ασπρόμαυρους" που σκέφτονται την προσθήκη παίκτη.

Το ματς με τον ΚΑΟΔ "έφερε" γενικότερο προβληματισμό για τον τρόπο που έπαιξε ο ΠΑΟΚ... Η εικόνα του "Δικεφάλου" ήταν κακή στην Δράμα, ειδικά οι εκτός έδρας εμφανίσεις των "ασπρόμαυρών" απέναντι σε Τρίκαλα και ΚΑΟΔ δεν περνάνε απαρατήρητες σε ανθρώπους της ομάδας που στέκονται και στην κακή εμφάνιση του Γουίλιαμ Χάτσερ για τον οποίο εκ νέου το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό.

Γενικώς στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως όλοι μηδενός εξαιρουμένου έχουν ευθύνες για την αγωνιστική συμπεριφορά των "ασπρόμαυρων", αν και αυτό δεν σημαίνει πως θα παρθούν βιαστικές αποφάσεις.

Μάλιστα στον ΠΑΟΚ λένε πως αλλαγές δεν θα γίνουν στην παρούσα φάση, αφήνουν όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο προσθήκης στην περιφέρεια.

Αυτή λένε στον "Δικέφαλο" πως αποτέλεσε το μεγαλύτερο πρόβλημα στο ματς με τον ΚΑΟΔ, τονίζεται από μέλη της ομάδας πως υπάρχουν διάφοροι παίκτες ελεύθεροι και φτηνοί και δεν αποκλείουν σε καμιά περίπτωση το ενδεχόμενο να ενισχυθεί περιφερειακά ομάδα, δίχως να επηρεαστεί ο στόχος της εξυγίανσης και "ανοίξει" κατά πολύ το μπάτζετ.

Οσον αφορά την ενίσχυση πάντως, εξαρτάται και από τον Κώστα Χαραλαμπίδη, ο οποίος στις αρχές της εβδομάδας (λογικά την Τρίτη) θα εξεταστεί από τον επικεφαλής του ιατρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, Κώστα Σαμαρά.

Τα πράγματα στην περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολα αλλά στον ΠΑΟΚ λένε πως θα εξαντλήσουν κάθε περίπτωση ώστε να αποφύγει το νυστέρι ο παίκτης.

Συζητήσεις πάντως έτσι κι αλλιώς γίνονται για την ενίσχυση (φαίνεται να είναι πάντα στο προσκήνιο η υπόθεση του Μπίλι Κις), με τους ανθρώπους της ομάδας να στέκονται πολύ στο οικονομικό (εάν χειρουργηθεί ο Χαραλαμπίδης σίγουρα παίζει ρόλο και το αν κάνει διευκόλυνση στην ΚΑΕ με κάποια μείωση αποδοχών) και την Δευτέρα αναμένεται να γίνει Δ.Σ. για να συζητηθούν όλα αυτά τα ζητήματα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ