ΠΑΟΚ

Γενική είσοδος 5 ευρώ για το ματς με Μαρούσι

Γενική είσοδος 5 ευρώ για το ματς με Μαρούσι
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστό πώς οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες εισόδου για το ματς του Σαββάτου (11/02) με αντίπαλο το Μαρούσι με 5 ευρώ.

Μόλις 5 ευρώ θα είναι η είσοδος για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στο Μαρούσι, όπως γνωστοποίησε η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

" Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012 θα διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Μαρούσι, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 5μ.μ. για την 18η αγωνιστική της Α1.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ συναισθανόμενη τις δυσκολίες που όλοι περνάμε αυτή την εποχή και ευελπιστώντας ότι θα δώσει ένα επιπλέον κίνητρο σε όλους, αποφάσισε να ορίσει ως γενική τιμή εισόδου στο «Παλατάκι» τα 5 € για τον αγώνα με το Μαρούσι, για όλες τις θύρες του γηπέδου, εκτός των VIP. Περιμένουμε την έντονη παρουσία των φίλων του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι», κοντά στην προσπάθεια των παικτών και του τεχνικού επιτελείου, αλλά και στη μεγάλη προσπάθεια που όλοι μας κάνουμε για την εξυγίανση της ομάδας.

Οι τιμές για όλες τις κατηγορίες των εισιτηρίων, για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Μαρούσι είναι…

5€ (για όλα τα διαζώματα του γηπέδου)

10€ (VIP 5,6,7 και 8, στα διαζώματα 108, 109, 110 και 111)

30€ (VIP 1 και VIP 4)

50€ (VIP 2 και VIP 3)".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ