ΠΑΟΚ

Γαλατσόπουλος: "Όλοι στο Παλατάκι για την πρώτη νίκη..."

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ MOTIONTEAM

Στο περιθώριο του συλλαλητηρίου του κόσμου του ΠΑΟΚ, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος κάλεσε τους φίλους των "ασπρόμαυρων" να βρεθούν στο ματς με τον Παναθηναϊκό

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν πολύ κόσμο στο "Παλατάκι" την Δευτέρα στο ματς (19/5, 20.00) με τον Παναθηναικό και στο συλλαλητήριο των οπαδών του "Δικεφάλου" (σε αυτό υπήρξαν αιτήματα προκειμένου να βρεθούν λύση σε ζητήματα της ΠΑΕ), ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος δεν έχασε την ευκαιρία να καλέσει τους φίλους των "ασπρόμαυρων" να βρεθούν στο "PAOK Sports Arena" προκειμένου για να βοηθήσουν το τμήμα μπάσκετ.

"Όλοι μαζί στο Παλατάκι την Δευτέρα για να πάρουμε την πρώτη νίκη... Σας καλώ όλους την Δευτέρα να βοηθήσουμε την ομάδα του μπάσκετ για να πετύχει την μεγάλη νίκη", είπε ο Γαλατσόπουλος κατά την διάρκεια της ομιλίας του.

Στον ΠΑΟΚ ελπίζουν ο κόσμος να συμπαρασταθεί στο σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου και θέλουν αυτό να γίνει μια κόσμια ατμόσφαιρα στο ματς με τον Παναθηναικό ούτως ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας και ζημιωθούν τα ταμεία της ΚΑΕ. Κατά τα άλλα το Σάββατο επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ καθώς την Παρασκευή υπήρχε ρεπό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ