ΠΑΟΚ

Φοβού τους περιφερειακούς του Πανιωνίου

Φοβού τους περιφερειακούς του Πανιωνίου
INTIME SPORTS

Η έμφαση και οι τρόποι που αναζητούνται στον ΠΑΟΚ έτσι ώστε να μείνει στα... ρηχά η περιφέρεια του Πανιωνίου. Διαβάστε αναλυτικά

Στη τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, στα ατού του οποίου δουλεύουν αυτές τις μέρες στον ΠΑΟΚ. Και εκεί που δίνουν μεγάλη βαρύτητα στον "Δικέφαλο" είναι στην περιφέρεια των "κυανέρυθρων".

Στις τάξεις των "ασπρόμαυρων" εκτιμούν πως η ρακέτα του Πανιωνίου μπορεί να αντιμετωπιστεί... εύκολα από τους ψηλούς του ΠΑΟΚ, στους κόλπους του οποίου επισημαίνεται η ανάγκη να μπει... στοπ στους καλαθοσφαιριστές του Πανιωνίου που ο κύριος τομέας δράσης τους είναι έξω από το "ζωγραφιστό".

Για παράδειγμα στον "Δικέφαλο" τονίζουν πως οι Κις, Αθηναίου, Μπατής, Παππάς αλλά και ο Γιάνκοβιτς είναι ικανοί να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στον ΠΑΟΚ. Η περιφέρεια λοιπόν του Πανιωνίου εκτιμάται πως είναι ο μεγάλος κίνδυνος για τον "Δικέφαλο" και στους "ασπρόμαυρους" αναζητούν τρόπους για να μην "πληγωθούν" από αυτήν.

Φυσικά από τους συγκεκριμένους παίκτες οι μεγαλύτερες απειλές είναι ο Νίκος Παππάς που φανερώνει για τα... καλά φέτος το ταλέντο του όντας ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος αλλά και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο οποίος μπορεί να κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ