ΠΑΟΚ

Φιλικά και... φινάλε στο καμπ

Φιλικά και... φινάλε στο καμπ
INTIME SPORTS

Το off season καμπ του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί με φιλικά που θα γίνουν την Τετάρτη και την Πέμπτη ανάμεσα στους παίκτες που συμμετέχουν στο καμπ και αυτούς που έπαιξαν φέτος στον "Δικέφαλο"

Με δύο φιλικά μεταξύ των παικτών που συμμετέχουν στο off season καμπ και των παικτών που αγωνίστηκε φέτος ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί το καμπ του "Δικεφάλου".

Αυτά θα γίνουν την Τετάρτη και την Πέμπτη (τελευταία μέρα του καμπ) και θα βγουν τα τελικά συμπεράσματα από το τεχνικό τιμ της ομάδας. Στο μεταξύ σήμερα έγινε συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Απασχόλησε κυρίως το ζήτημα των υποδομών και όχι η "πρώτη" ομάδα.

Κατά τα άλλα την Τετάρτη ως γνωστόν είναι προγραμματισμένη η έκθεση ζωγραφικής του ζωγράφου, Διγενή που θα γίνει στο "Μακεδονία Παλλάς" και πολύ πιθανόν να "βγει" κάποια είδηση σε ό,τι αφορά το θέμα του Ιβάν Σαββίδη (στον ΠΑΟΚ θέλουν να γίνει ένα ραντεβού μαζί του όπως έχουμε αναφέρει), αν και η έξτρα βοήθεια στην ΚΑΕ απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και δεν είναι εύκολο τηρουμένων των συνθηκών να ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα αύριο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ