ΠΑΟΚ

Φεύγει ο Καλαμπόκης, ενδιαφέρον για Γιαννακίδη

Φεύγει ο Καλαμπόκης, ενδιαφέρον για Γιαννακίδη

Ο Γιάννης Καλαμπόκης αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλμπα Βερολίνου, την ίδια ώρα που υπάρχει ισπανικό ενδιαφέρον για τον Μιχάλη Γιαννακίδη.

Ακόμη ένας παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Καλαμπόκης τα έχει βρει με την Αλμπα Βερολίνου και η διοίκηση της ομάδας δεν πρόκειται να του... κλείσει τον δρόμο για την Γερμανία.

Οπως προκύπτει από την ομάδα δεν θέλουν να χάσει την ευκαιρία ο παίκτης να παίξει σε υψηλό επίπεδο, ενώ φυσικά παραδέχονται πως ο "Δικέφαλος" θα γλιτώσει και χρήματα από το συμβόλαιο του παίκτη.

Ο τελευταίος αναμένεται να αγωνιστεί με το Περιστέρι και στην συνέχεια θα φύγει από την ομάδα. Θα είναι όμως ο τελευταίος; Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ισπανικό ενδιαφέρον από τον Μιχάλη Γιαννακίδη.

Ετσι μπορεί να χαθεί και ο συγκεκριμένος παίκτης εφόσον υπάρξει συμφωνία, ενώ στην περίπτωση του Δήμου Ντικούδη υπάρχουν κάποιοι φόβοι είναι η αλήθεια. Πάντως αυτό που θα πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι πως από την πλευρά του προκύπτει πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα εκτός κι αν, όπως υποστηρίζει, έρθει μια πρόταση που τον ικανοποιεί σε απόλυτο βαθμό. Σε μια τέτοια περίπτωση πιθανότατα να υπάρξει θέμα αποχώρησης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ