ΠΑΟΚ

Ευχάριστη έκπληξη με Ντούβνιακ, προσοχή σε Μαρούσι

Ευχάριστη έκπληξη με Ντούβνιακ, προσοχή σε Μαρούσι

Στον ΠΑΟΚ δεν παίρνουν αψήφιστα το παιχνίδι κόντρα στο Μαρούσι, την ίδια ώρα που ο Ούρος Ντούβνιακ έβγαλε μεγάλο μέρος της προπόνησης της Πέμπτης (9/02).

O αγώνας της επόμενης αγωνιστικής στο Ρέθυμνο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την είσοδο του ΠΑΟΚ στην εξάδα και ήδη στον "Δικέφαλο" είναι η αλήθεια πως έχει καλλιεργηθεί ένα κλίμα τελικού για το συγκεκριμένο ματς.

Εντούτοις για την ώρα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος δείχνουν να είναι προσηλωμένοι μόνο στο ματς με το Μαρούσι.

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να υποτιμήσουν την αθηναική ομάδα που ταλαιπωρείται από ουκ ολίγα προβλήματα.

Λίγο το ότι οι παίκτες του συνόλου του Λινάρδου θα παίξουν δίχως άγχος, λίγο το ότι δεν θα αγωνιστεί ο Τζέι Αρ Γκίντενς (αναμέμεται να προφυλαχτεί, έχουν δημιουργήσει την άποψη στον ΠΑΟΚ πως δεν θα πρέπει να πάρουν αψήφιστα το συγκεκριμένο ματς. "Με το Ρέθυμνο θα ασχοληθούμε αφότου τελειώσει το ματς με το Μαρούσι. Θα πρέπει να πάρουμε την νίκη στο ματς του Σαββάτου, το οποίο δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται", λένε χαρακτηριστικά στον ΠΑΟΚ.

Έκπληξη με Ντούβνιακ

Από εκεί και πέρα ο Ούρος Ντούβνιακ έβγαλε μεγάλο μέρος της προπόνησης της Πέμπτης (9/2) και αυτό αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη στους ανθρώπους του "Δικεφάλου". Αυτό σίγουρα αυξάνει τις πιθανότητες του ενδεχομένου να αγωνιστεί είτε κόντρα στο Μαρούσι, είτε κόντρα στο Ρέθυμνο και τα επόμενα 24ωρα θα είναι καθοριστικά αν συμβεί αυτό, κάτι που θα φανεί από το πως νιώθει ο παίκτης.

Σίγουρα πάντως στον ΠΑΟΚ χαμογελούν για το ότι ο Σέρβος κόντρα στις αρχικές εκτιμήσεις που τον ήθελαν να μένει στα... πιτς, προπονήθηκε και ανέβασε ρυθμούς. Από την προπόνηση έμειναν εκτός οι Γκίντενς, Αράπης και Αμπαράς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ