ΠΑΟΚ

Ετοιμος για τον Κολοσσό o ΠΑΟΚ

MEDIA DAY ÐÁÏÊ. (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
MEDIA DAY ÐÁÏÊ. (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου (2/12, 18:30) χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής. Ντεμπούτο για Γκος, απών ο Κόνιαρης.

Ο "Δικέφαλος" άρχισε να μετρά αντίστροφα για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr, καθώς την Παρασκευή (1/12) ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τους... θαλασσί. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στην προπόνηση της Παρασκευής (1/2) είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του εκτός του Αντώνη Κόνιαρη (κάκωση στον ώμο), ενώ στην 7η "στροφή" του πρωταθλήματος αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο με την ασπρόμαυρη φανέλα ο Φιλ Γκος.

O Ηλίας Παπαθεοδώρου με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του αναφέρθηκε στον 34χρονο γκαρντ και στον βαθμό της ετοιμότητάς του λέγοντας πως " έχει μπει στην ομάδα, καθώς εδώ και δέκα μέρες προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς και έχει παίξει και σε ένα φιλικό. Θα είναι μαζί μας αύριο και πιστεύω ότι θα είναι σε θέση να μας βοηθήσει".

Επίσης, έμπειρος προπονητής παρατήρρησε πως "έχουμε ένα παιχνίδι στο γήπεδο μας με τον Κολοσσό, μια σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε στη διακοπή να δουλέψουμε κάποια πράγματα, παρόλο που είχαμε απουσίες με τους τέσσερις διεθνείς παίκτες. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να το κερδίσουμε, να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, να επιβάλουμε τον ρυθμό μας ξεκινώντας από την άμυνα και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που το χρειαζόμαστε μέσα στο γήπεδό μας".

Τέλος, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε και για τον "λαβωμένο" Αντώνη Κόνιαρη: "Είναι ο πρώτος μας δημιουργός και έχει ρόλο τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα, ωστόσο έχουμε μάθει να παίζουμε με απουσίες όλο αυτό το διάστημα και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ