ΠΑΟΚ

"Ερχεται" συνάντηση μεταξύ Μαλέλη και Κοντομηνά

"Ερχεται" συνάντηση μεταξύ Μαλέλη και Κοντομηνά

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο στενός συνεργάτης του, Μάνος Μαλέλης θα μιλήσουν για τον ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια της εβδομάδας που "μπαίνει"

Το θέμα που αφορά την συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Κοντομηνά "καίει" και απασχολεί πολύ τους ανθρώπους της ομάδας. Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως τα χρήματα που "ήρθαν" φέτος στην ομάδα από την πλευρά του γνωστού επιχειρηματία ήταν μια πολύ σημαντική οικονομική ανάσα για τους "ασπρόμαυρους"...

Με τον Κοντομηνά κατά την διάρκεια της εβδομάδας που "μπαίνει" θα έχει συνάντηση ο Μάνος Μαλέλης.

Οι δυο τους θα μιλήσουν για τον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα για το πλαίσιο και την μορφή της -πιθανής- συνεργασίας του στρατοπέδου του επιχειρηματία με τον "Δικέφαλο" (πρόθεση είναι τα λεφτά να "πάνε" στο αγωνιστικό, σε μια νέα συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών). Αναμφισβήτητα θα είναι ένα σημαντικό ραντεβού... Στο μεταξύ για το θέμα της συμμετοχής της ομάδας στην Ευρώπη, στον ΠΑΟΚ έχουν κατά νου το σενάριο βοήθειας από τον Ιβάν Σαββίδη.

Βεζυρτζής: "Συγχαρητήρια, είναι μεγάλη υπόθεση για τους Παίδες..."

Το Πανελλήνιο τίτλο για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια κατέκτησε το παιδικό του ΠΑΟΚ που κέρδισε τον Ικαρο Καλλιθέας με 65-81. Αυτή η επιτυχία έφερε ικανοποίηση στους ανθρώπους της ομάδας όπως είναι λογικό ενώ ο Νίκος Βεζυρτζής μέσω του olaPAOK.gr έδωσε τα εύσημά του.

" Είναι μεγάλη υπόθεση για τους Παίδες αυτή η κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια για την επιτυχία", είπε ο άλλοτε "μεγάλος" πρόεδρος του "Δικεφάλου" και πρόσθεσε: " Το θέμα και ο σκοπός είναι να βγάλουμε κάποιον παίκτη για την πρώτη ομάδα. Οπως για παράδειγμα είχε γίνει παλαιότερα με τους Βασιλειάδη, Μαυροκεφαλίδη και Βασιλόπουλο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ