ΠΑΟΚ

Επαφές για να "τελειώσει" του Μαρκόπουλου

Επαφές για να "τελειώσει" του Μαρκόπουλου
INTIME SPORTS

Αρκετές συζητήσεις έγιναν την Παρασκευή πάνω στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Σούλη Μαρκόπουλο και στον ΠΑΟΚ υπάρχει αισιοδοξία πως το ζήτημα ίσως να τελειώσει άμεσα θετικά

Αρκετές συζητήσεις έγιναν κατά την διάρκεια της Παρασκευής (11/7) προς την κατεύθυνση να "κλείσει" η υπόθεση του Σούλη Μαρκόπουλου. Αυτή αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και στην ΚΑΕ δεν μπορούν να περιμένουν το τι θα γίνει ιδιοκτησιακά για να προχωρήσει το όλο θέμα.

Αρχικά υπήρχε μια... στασιμότητα στο συγκεκριμένο ζήτημα καθώς στον ΠΑΟΚ περίμεναν... διοικητικές εξελίξεις, αλλά στον "Δικέφαλο" αντιλήφθηκαν πως άμεσα θα πρέπει να "τρέξει" το ζήτημα της παραμονής του Μαρκόπουλου για να πάρουν σειρά και άλλα θέματα.

Άλλωστε η ΚΑΕ πρόσφατα σε ανακοίνωσή της, τόνισε πως θα προχωρήσει κανονικά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν και έτσι δεν υπάρχει χρόνος για καθυστέρηση. Την Παρασκευή έγιναν αρκετές συζητήσεις για το θέμα του έμπειρου κόουτς, με τον οποίο πάντα είναι σε ανοιχτή επικοινωνία άνθρωποι του ΠΑΟΚ και οι επαφές θα συνεχιστούν και μέσα στο σαββατοκύριακο.

Από ανθρώπους του "Δικεφάλου" προκύπτει μια αισιοδοξία πάνω στο ζήτημα της... οριστικοποίησης της παραμονής του Μαρκόπουλου. Αισιοδοξία που υπάρχει εξάλλου εδώ και καιρό πάνω σε αυτό το ζήτημα. Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα επιδιωχθεί να "τελειώσει" και τυπικά το όλο ζήτημα για να ανακοινωθεί η συμφωνία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ