ΠΑΟΚ

Ένα μέρος της προπόνησης ο Δέδας

Ένα μέρος της προπόνησης ο Δέδας
INTIME SPORTS

Μία εβδομάδα μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην πρωταθλήτρια Σκοπίων Καβαντάρτσι στο PAOK Sports Sports Arena ο Γιώργος Δέδας πάτησε και πάλι το παρκέ του.

Αυτό όμως δεν σήμαινε πως συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα της μοναδικής προπόνησης του ΠΑΟΚ για το αυριανό δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς με τον Παναθηναϊκό στο PAOK Sports Arena.

Ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης του Σούλη Μαρκόπουλου με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ να μην προτίθεται να ρισκάρει την συμμετοχή του.

Κι όχι μόνο αύριο αλλά πιθανότατα και στο τρίτο παιχνίδι της σειράς την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ θέλοντας να τον έχει όσο το δυνατόν πιο έτοιμο γίνεται για την σειρά των μικρών τελικών.

Την ίδια ώρα συνεχίζει να αποτελεί ερωτηματικό το πότε τελικά θα επιστρέψει ο Ρόουλ Μάρσαλ από τις ΗΠΑ με όλους στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης και πρώτο από όλους τον Μαρκόπουλο να αναμένουνε να ενημερωθούνε ότι γέννησε η σύζυγος του Αμερικανού φόργουορντ και ότι ξεκινάει το υπερατλαντικό του ταξίδι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ