ΠΑΟΚ

Ενημέρωση για τακτοποίηση υποχρεώσεων

Ενημέρωση για τακτοποίηση υποχρεώσεων
INTIME SPORTS

Η πρόθεση από πλευράς ΠΑΟΚ να δοθούν χρήματα στους παίκτες και το συμβόλαιο με τον Ααρον Πέτγουει που... δεν λύνεται. Εκτός για μια εβδομάδα ο Καλλές.

Στο μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ εκτός από τις διάφορες υποχρεώσεις της ΚΑΕ είναι και οι παίκτες της ομάδας.

Στον "Δικέφαλο" έχουν πρόθεση να λάβουν μέρος των οφειλομένων οι τελευταίοι και εκτιμάται πως αυτό θα γίνει τον επόμενο μήνα.

Μάλιστα η πλευρά των καλαθοσφαιριστών έχει ενημερωθεί γι' αυτό, στον ΠΑΟΚ δεν το αρνούνται πως θα γίνει αυτό, ενώ από εκεί και πέρα δεν φαίνεται να προχωρά η λύση της συνεργασίας με τον Ααρον Πέτγουει.

Στον ΠΑΟΚ ναι μεν σκέφτηκαν να αποχωρήσει ο Αμερικανός σέντερ έτσι ώστε να εξοικονομηθούν κάποια χρήματα, όμως οι "ασπρόμαυροι" έχουν λάβει μηνύματα πως δεν πρόκειται να προχωρήσει η υπόθεσή του.

Ετσι με βάση πάντα τα τωρινά δεδομένα ο Πέτγουει αναμένεται να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και στα ματς που... έρχονται για τα πλέι οφ, εκτός κι αν δεν συμμετάσχει ο "Δικέφαλος" στα πλέι οφ.

Εκτός για μια εβδομάδα ο Καλλές

Προληπτικά εκτός για μία εβδομάδα αναμένεται να μείνει ο Νίκος Καλλές. Ο Ελληνας σέντερ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα.

Ο τελευταίος δεν προπονήθηκε την Τετάρτη (28/3), μέρα κατά την οποία επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ απουσίαζε από το πρόγραμμα ο Νίκος Παππάς που είναι στην Αθήνα για ένα προσωπικό θέμα. Αναμένεται να επιστρέψει πάντως την Πέμπτη (29/3).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ