ΠΑΟΚ

Έκανε ένα βήμα μπροστά ο Κλάσεν

ΠΑΟΚ - ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM / EUROKINISSI)
ΠΑΟΚ - ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Ρεθύμνου Cretan Kings (75-70) σε φιλικό για την πρώτη μέρα των "Μαυροσκουφείων", με τον Τζέιμς Κλάσεν (17π.) να ξεχωρίζει και να κυριαρχεί κοντά στις δύο ρακέτες.

Για την πρώτη μέρα των "Μαυροσκουφείων", ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε το Ρέθυμνο Cretan Kings, με την άμυνά του να λειτουργεί εξαιρετικά και να του δίνει τη νίκη (75-70).

Αυτός που έκανε ένα βήμα μπροστά και έδειξε ικανός να αποτελέσει σημείο αναφοράς στη διάρκεια της σεζόν, ήταν ο Τζέιμς Κλάσεν (17π.), που έκανε τη διαφορά κοντά στο καλάθι. Ο νεοαποκτηθείς σέντερ δεν ήταν βέβαια μόνος του σε όλο αυτό, αφού μία ακόμη καλή (φιλική) εμφάνιση προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Λάκι Τζόουνς (14π.), που παρουσιάζεται σε εξαιρετική κατάσταση ως τώρα, στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά της κρητικής ομάδας, ο Στέφαν Μούντι (17π.) ήταν ο πρώτος σκόρερ για μία ακόμη φορά. Ο γκαρντ του Ρεθύμνου Cretan Kings αναμένεται άλλωστε να είναι αυτός που θα "τραβήξει" την ομάδα στο πρωτάθλημα, αποτελώντας τον ηγέτη της στη Stoiximan.gr Basket League.

Τα δεκάλεπτα: 25-16, 48-37, 64-58, 75-70

ΠΑΟΚ (Παπαθεοδώρου): Ντίλαρντ 5 (1), Κλάσεν 17, Χρυσικόπουλος 4, Κρουμπάλι 8, Τσόχλας 8 (1), Μαργαρίτης 7 (1), Ζάρας 6 (2), Καρράς, Καραμανώλης 2, Κόνιαρης 4, Τζόουνς 14 (1).

Ρέθυμνο Cretan Kings (Βετούλας): Ντάνιελς 10 (1), Γκούντγουιν 12, Μεντλοκ 4, Κώττας 4, Χριστοδούλου 7, Μούντι 17 (2), Θεοδωρίδης, Ρόμπερτσον 4, Ράιτ 12 (2).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ