ΠΑΟΚ

Δύσκολα παίζει με Ολυμπιακό ο Γκίντενς

Δύσκολα παίζει με Ολυμπιακό ο Γκίντενς

Ο Γκίντενς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα χάσει το ματς του ΠΑΟΚ το Σάββατο (14/1) με τον Ολυμπιακό μιας και ταλαιπωρείται από κάκωση στον καρπό. Διαβάστε λεπτομέρειες...

Φαίνεται πως κάποιος μάτιασε τον πολυτιμότερο παίκτη της 12ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ καθώς η συμμετοχή του Τζέι Αρ Γκίντενς στο επόμενο ματς του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου με τον Ίκαρο ο Τζέι Αρ Γκίντενς έπεσε άσχημα στο παρκέ σε μια προσπάθεια να κάνει κόψιμο και αυτή είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί κάκωση στον αριστερό καρπό.

Ο τελευταίος εξετάσθηκε την Δευτέρα (9/1), διαπιστώθηκε πως ταλαιπωρείται από το συγκεκριμένο πρόβλημα και δεν συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας.

Μάλιστα του τοποθετήθηκε νάρθηκας, ενώ θα υποβληθεί ξανά σε ακτινογραφία την επόμενη Δευτέρα (16/1). Με δεδομένο αυτόν τον τραυματισμό του, φαίνεται πως εξαιρετικά δύσκολα θα προλάβει το ματς του Σαββάτου (14/1) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Εκτός κι αν όπως λένε στον ΠΑΟΚ, παρουσιάσει εξαιρετική βελτίωση το τραύμα του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ