ΠΑΟΚ

Δουλειά στην άμυνα

Δουλειά στην άμυνα

Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ στο αμυντικό κομμάτι καθώς ο Σούλης Μαρκόπουλος θέλει βελτίωση σε αυτόν τον τομέα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος

Η άμυνα αποτελεί... μειονέκτημα για τον ΠΑΟΚ φέτος καθώς σε ουκ ολίγα ματς ο "Δικέφαλος" έχει αντιμετωπίσει προβλήματα από τους αντιπάλους του. Ο Σούλης Μαρκόπουλος μάλιστα την Κυριακή (27/4) έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του για το γεγονός πως δέχτηκαν 47 πόντους στο ημίχρονο από τον Ηλυσιακό και έκανε σαφές πως... δεν του άρεσε καθόλου κάτι τέτοιο.

Στον "Δικέφαλο" είναι γεγονός πως δουλεύουν αρκετά στις προπονήσεις στο αμυντικό κομμάτι καθώς ο κόουτς των "ασπρόμαυρων" θέλει βελτίωση σε αυτόν τον τομέα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Δίνεται βάρος σε συγκεκριμένους τρόπους άμυνας (π.χ. αλλαγές στο πικ εν ρολ) με σκοπό η ομάδα να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο στα... μετόπισθεν στο εξής.

Για την ώρα δεν έχει αναλυθεί διεξοδικά το παιχνίδι του Ικαρου (τον οποίο θα υποδεχτεί ο ΠΑΟΚ το Σάββατο) αλλά αυτό φυσικά θα γίνει τα επόμενα 24ωρα. Οι παίκτες προπονήθηκαν δύο φορές κατά την σημερινή (28/4) μέρα ενώ το ίδιο θα γίνει και την Τρίτη. Προβλήματα δεν υπήρχαν στο πρόγραμμα της Δευτέρας μιας και όλοι οι καλαθοσφαιριστές ήταν στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ