ΠΑΟΚ

Δίχως υπεροψία απέναντι στην Άνκαρα

Δίχως υπεροψία απέναντι στην Άνκαρα

Ιδιαίτερα σοβαρά αντιμετωπίζουν στον ΠΑΟΚ την Ανκαρα, η οποία μπορεί να έχει ξεκινήσει με δύο ήττες στο Γιούροκαπ αλλά στον "Δικέφαλο" κάνουν λόγο για μια ομάδα με αγωνιστική ποιότητα.

Στόχος πλέον η έκτη συνεχόμενη νίκη για τον ΠΑΟΚ... Ο "Δικέφαλος" στο "Παλατάκι" αντιμετωπίζει την Ανκαρα την Τετάρτη (30/10) θέλοντας να πάρει το τρίτο του θετικό αποτέλεσμα στο Γιούροκαπ και να κάνει ένα ακόμη βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Προβλήματα για τον Σούλη Μαρκόπουλο δεν υπάρχουν ενώ μέρος της προπόνησης της Δευτέρας παρακολούθησε και ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Το κακό ξεκίνημα της Ανκαρα στη διοργάνωση (δύο ήττες από Χιμίκ και Μπούντουτσνοστ) δεν... υπνωτίζει το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ (στην ομάδα στέκονται σε παίκτες όπως ο Κολούμποβιτς και ο Τάκερ), στο οποίο τονίζεται πως δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι.

Στον "Δικέφαλο" υπογραμμίζουν πως η Ανκαρα "είναι μια πολύ καλή ομάδα" και γενικώς οι Τούρκοι δεν αντιμετωπίζονται με καμιά δόση υπεροψίας. Την ίδια στιγμή, πάντα υπάρχει επικοινωνία με το στρατόπεδο του Πάτρικ Ο' Μπράιαντ, υπάρχει συγκεκριμένο ποσό για τον Αμερικανό και εφόσον αυτός απαντήσει θετικά (και στείλει υπογεγραμμένο συμβόλαιο), τότε θα είναι ο εκλεκτός για την ρακέτα του ΠΑΟΚ. Πάντως εξετάζονται κι άλλες λύσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ