ΠΑΟΚ

Διάφορα μέτωπα για τη θέση του σέντερ

Διάφορα μέτωπα για τη θέση του σέντερ
INTIME SPORTS

Ο ξένος που είναι σε ευρωπαϊκό σύλλογο, οι νεαροί Αμερικανοί και η περίπτωση του Πάτρικ Ο' Μπράιαντ, που από εβδομάδα είναι ίσως πιο... εύκολη όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα.

Συνεχίζεται το ψάξιμο στον ΠΑΟΚ για την θέση του σέντερ, με τα μέτωπα να είναι αρκετά... Είχε εντοπιστεί παίκτης που ανήκει σε ευρωπαϊκή ομάδα αλλά για την ώρα δεν έχει μείνει ελεύθερος και ως εκ τούτου δεν προχωρά η υπόθεση.

Από εκεί και πέρα στο μυαλό είναι και τέσσερις ρούκις, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως δεν μπορεί να "κλείσει" τελικά κάποιος έμπειρος καλαθοσφαιριστής αφού τα δεδομένα συνεχώς στη θέση του σέντερ και εξαρτώνται από όσα χρήματα μπορεί να δώσει ο ΠΑΟΚ.

Πάντα στη λίστα είναι και ο Πάτρικ Ο' Μπράιαντ, ο οποίος την επόμενη εβδομάδα λογικά θα "κοπεί" από το βέτεραν καμπ στο οποίο συμμετέχει. Και σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη, υπάρχει περίπτωση να πέσει το κασέ του και να μην είναι στα νούμερα που δεν μπορεί να πλησιάσουν οι "ασπρόμαυροι"...

Στον ΠΑΟΚ τον έχουν κατά νου αλλά με τα λεφτά που μπορούν να δώσουν. Κατά τα άλλα δίχως προβλήματα πάει στη Δράμα (για το τουρνουά που θα γίνει το σαββατοκύριακο) ο "Δικέφαλος" που θα φύγει για την συγκεκριμένη πόλη το μεσημέρι του Σαββάτου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ