ΠΑΟΚ

Δεν... ξεχνά τον Βασιλόπουλο

Δεν... ξεχνά τον Βασιλόπουλο
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο και αυτό μεταφέρθηκε στην πλευρά του παίκτη την Τετάρτη (11/9) σε κουβέντα που έγινε. Σε ένα 10ήμερο εκτιμάται πως θα είναι έτοιμος ο καλαθοσφαιριστής.

Το όνομα του Παναγιώτη Βασιλόπουλου είναι πάντα στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ... Με την ευκαιρία της παρουσίας του ατζέντη του, Νίκου Σπανού στη Θεσσαλονίκη για τα θέματα των Μπόγρη και Πέιν, από τον "Δικέφαλο" έκαναν σαφές πως ενδιαφέρονται για τον Βασιλόπουλο.

Εγινε και μια κουβέντα (από τον ΠΑΟΚ λένε πως ο παίκτης θέλει να έρθει, κάτι που είχαμε επισημαίνει πριν πολύ καιρό και αυτό έχει επιβεβαιωθεί και από τον ίδιο τον καλαθοσφαιριστή) αλλά οι ουσιαστικές εξελίξεις προφανώς αναμένονται αργότερα καθώς εκτιμάται πως το επόμενο 10ήμερο θα είναι έτοιμος ο παίκτης.

Κατά τα άλλα σε συζήτηση που έχει γίνει με την πλευρά του Χαριτόπουλου, το στρατόπεδο του παίκτη μετέφερε πως είναι ανοιχτό στο ενδεχόμενο να γίνει μια ουσιαστική κουβέντα προκειμένου να επιστρέψει ο καλαθοσφαιριστής στην ομάδα.

Γενικώς το θέμα δεν έχει κλείσει... Τέλος αιματολογικές εξετάσεις έκανε το πρωί ο Μαρκ Πέιν που συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της απογευματινής προπόνησης.

Σχετικά με τον Ντι Τζέι Κούπερ, έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ενώ στις 18.00 το Σάββατο θα γίνει το φιλικό με τα Τρίκαλα (ανοιχτό για τον κόσμο).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ