ΠΑΟΚ

Δεν ανησυχούν στον ΠΑΟΚ με ΜακΓκραθ

Δεν ανησυχούν στον ΠΑΟΚ με ΜακΓκραθ

Στον ΠΑΟΚ ναι μεν παραδέχονται πως υπήρξε πρόβλημα με τα οφειλόμενα στον ΜακΓκραθ, τονίζουν όμως πως το θέμα ουσιαστικά έχει λυθεί. Τι λέει ο ατζέντης του

Οπως αναφέραμε εδώ και μέρες, ο Ντόνι ΜακΓκραθ έχει συζητήσει με την πλευρά του του ΠΑΟΚ για τα οφειλόμενα, στον "Δικέφαλο" παραδέχονται πως υπήρξε πράγματι πρόβλημα, επισημαίνουν όμως πως ουστιαστικά έχει λυθεί το θέμα και ότι αυτό θα "τελειώσει" οριστικά τις επόμενες μέρες.

Και υπογραμμίζεται και από την πλευρά του παίκτη (έχουν εξηγηθεί τα δεδομένα με το "κόλλημα" που υπάρχει στις πληρωμές για το ότι ακόμη δεν έχει βγει απόφαση από το Πρωτοδικείο για την νέα διοίκηση) ότι θα γυρίσει ο παίκτης από τις ΗΠΑ στις 27 του μήνα (ημερομηνία που πρέπει να είναι πίσω και ο Γουίλιαμ Χάτσερ που έφυγε κι αυτός από την Ελλάδα).

"Ο Ντόνι θα γυρίσει από την Αμερική, δεν βλέπω να υπάρξει πρόβλημα", ανέφερε στο olaPAOK.gr o ατζέντης του Λου Διαμαντόπουλος. Για τον παίκτη πάντως υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού.

Κατά τα άλλα επιστρέφουν στις προπονήσεις την Δευτέρα οι παίκτες, το Σάββατο (22/12) υπάρχει το φιλικό με τους Ικαρους Σερρών και μέχρι τις 27 του μήνα θα υπάρχει άδεια στους καλαθοσφαιριστές.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ