ΠΑΟΚ

Δέδας: "Πρέπει να αντεπεξέλθουμε στη πίεση..."

Δέδας: "Πρέπει να αντεπεξέλθουμε στη πίεση..."
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δέδας μίλησε για την... πίεση που θεωρεί πως θα ασκήσει στον ΠΑΟΚ ο Πανιώνιος ενώ ευχήθηκε το σερί του "Δικεφάλου" να μην σταματήσει.

Για τη μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ αλλά και τον αγώνα με τον Πανιώνιο μίλησε ο Γιώργος Δέδας. Συγκεκριμένα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport 103:

"Βάσει των προπονήσεων που κάναμε κατά την διακοπή δεν αποδιοργανωθήκαμε σωματικά αλλά και από πλευράς αυτοσυγκέντρωσης. Από τότε που προετοιμαζόμασταν δίχως καμιά απώλεια και με τον Κώστα που γύρισε, έχουμε βρει ένα ρυθμό, παίζουμε όλοι στους αγώνες και όλα πάνε καλά.

Το πιο δύσκολο ματς έως τώρα ήταν αυτό με το Ρέθυμνο. Εχει κάνει εκτός έδρας νίκες απέναντι στον Ικαρο και τον Πανιώνιο και είναι μια ανταγωνιστική ομάδα. Και στο ματς με το Ρέθυμνο και με τον Ηλυσιακό και με την Ελευσίνα πήραμε κάποια διαφορά αλλά με λάθη δικά μας επανήλθαν οι αντίπαλοι. Αυτό το θέμα το είδαμε και το συζητήσαμε".

Για το ματς με τον Πανιώνιο: "Εχει ποιότητα σαν ομάδα, έχει γεμάτο ρόστερ και φαντάζομαι πως θα μας ασκήσει μεγάλη πίεση. Θέλω να πιστεύω πως θα αντεπεξέλθουμε. Πιστεύω πως είμαστε έμπειρη ομάδα και θα βρούμε τις λύσεις που χρειάζονται".

Για την καλή αμυντική συμπεριφορά του ΠΑΟΚ: "Ολες οι ομάδες πρέπει να ξεκινάνε με αυτή την φιλοσοφία. Εμείς πρέπει να αλλάζουμε τον τρόπο που επιτίθενται οι αντίπαλοι. Η ομάδα μας έχει αμυντική συνέπεια σε όλα τα ματς. Είμαστε πιστοί στις οδηγίες του κόουτς".

Για το αήττητο στο "Παλατάκι" και το σερί των επτά συνεχόμενων νικών: " Η προστασία της έδρας είναι σημαντικό κομμάτι και γι' αυτό πιστεύω πως είμαστε ψηλά. Κρατήσαμε το αήττητο, κάναμε και εκτός έδρας νίκες. Μακάρι να μην στάσει ποτέ το σερί. Ξέρουμε φυσικά πως αυτό δεν είναι εύκολο. Θέλουμε να διατηρήσουμε το σερί που έχουμε κάνει έως τώρα αρχής γενομένης από το Σάββατο".

Για τους στόχους: " Ακόμη είναι νωρίς. Πολλές ομάδες αλλάζουν προπονητές. Εχουμε ακόμη να δούμε πώς θα πάμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ