ΠΑΟΚ

Δέδας: "Αυτοπεποίθηση μέσω της νίκης επί της ΑΕΚ"

Δέδας: "Αυτοπεποίθηση μέσω της νίκης επί της ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δέδας τόνισε πως ο ΠΑΟΚ παίρνει ψυχολογία από την νίκη κόντρα στην ΑΕΚ ενώ τόνισε πως στην ομάδα μπάσκετ συζητούν το ότι το "Παλατάκι" γέμισε στον τρίτο τελικό του βόλει με τον Ολυμπιακό

Για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ αλλά και για το ότι στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ... συζητούν για το ότι είδαν ένα γεμάτο "Παλατάκι" στον τρίτο τελικό που έδωσε η ομάδα βόλει του "Δικεφάλου" απέναντι στον Ολυμπιακό, μίλησε ο Γιώργος Δέδας ο οποίος πέτυχε 13 πόντους στον αγώνα της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Aθλητικό Μετρόπολις":

Για την νίκη επί της ΑΕΚ:

"Από την αρχή ήμασταν κοντά στο σκορ, απλά στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε μια διαφορά 10-11 πόντων. Μας έφτασε η ΑΕΚ αλλά στο τέλος «ξαναφύγαμε» και νικήσαμε".

Για τι μήνυμα "στέλνει" ο ΠΑΟΚ με αυτή την νίκη:

"Αρχικά στέλνει το μήνυμα πως η ομάδα δεν παίζει αδιάφορα. Επίσης όταν νικάς μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με σένα λίγο πριν τα πλέι οφ, αυτή η νίκη σου δίνει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση γιατί η ομάδα δείχνει πως είναι σε καλή κατάσταση".

Για το αν ο ΠΑΟΚ πάρει την τρίτη θέση στα πλέι οφ:

"Θα φανεί... Στα πλέι οφ θα έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και θέλουμε να το διασφαλίσουμε"

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έκανε λίγα λάθη στο ματς με την ΑΕΚ:

"Είχαμε πει πριν το ματς πως η ΑΕΚ παίζει γρήγορα στο γήπεδό τους, σουτάρει τρίποντα και βάζει καρφώματα. Δεν θέλαμε να μπει και ο κόσμος της ομάδας να μπει στην εξίσωση αυτή. Θέλαμε να κάνουμε πιο αργές επιθέσεις και ακολουθήσαμε το πλάνο μας σε άμυνα και επίθεση".

Για το αν συζητούν στο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ το ότι το "Παλατάκι" γέμισε στον τρίτο τελικό της ομάδας βόλει του "Δικεφάλου" απέναντι στον Ολυμπιακό:

"Σίγουρα το συζητήσαμε και είδαμε από κοντά την πορεία της ομάδας γιατί με τα παιδιά του βόλει βλεπόμαστε κάθε μέρα. Από την ομάδα πήγαν παιδιά σε πολλά ματς του βόλει. Θέλουμε και εμείς να ζήσουμε κάτι τέτοιο. Δεν είναι βέβαια στο χέρι μας, δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε κάποιον να έρθει. Ελπίζουμε τώρα στα πλέι οφ να έρθει ο κόσμος. Στατιστικά φέτος είναι πιο κοντά από τα προηγούμενα χρόνια. Αρχής γενομένης από τα πλέι οφ ευελπιστούμε να γίνει κάτι παρόμοιο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ