ΠΑΟΚ

Δ.Σ. και ανάλυση διαφόρων θεμάτων

Δ.Σ. και ανάλυση διαφόρων θεμάτων
INTIME SPORTS

Την Τρίτη (4/12) πραγματοποιήθηκε διοικητικό συμβούλιο στον ΠΑΟΚ και "έπεσαν" στο τραπέζι διάφορα ζητήματα

Για αρκετά θέματα μίλησαν στον ΠΑΟΚ την Τρίτη (4/12).

Πραγματοποιήθηκε Δ.Σ. και οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" συζήτησαν ζητήματα που απασχολούν την ομάδα και δεν θα μπορούσαν να μην "πέσουν" στο τραπέζι τα οικονομικά ζητήματα (π.χ. χορηγίες).

Υπήρξε ενημέρωση για την συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη όσον αφορά την εκμετάλλευση του σήματος καθώς απομένει το τυπικό κομμάτι αυτής ενώ όσον αφορά το θέμα της ανανέωσης της θητείας της νυν διοίκησης, θα διευρυμένη κατά τρία άτομα (δηλαδή εξαμελές το Δ.Σ. με τους Καραμπέρη, Καρακούση και Κατσιώρα να "μπαίνουν" σε αυτό) και στον ΠΑΟΚ υποστηρίζουν πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Γιάννη Πολυχρονιάδη (αν και είναι δεδομένο πως απασχόλησε το ζήτημα της εγγυητικής που "βγήκε" και με την... βοήθειά του είναι η αλήθεια, αλλά όπως λένε στον "Δικέφαλο" το θέμα έχει λυθεί).

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να λήξει και τυπικά αυτό το θέμα και να ανανεωθεί η θητεία της. Κατά τα άλλα την Τετάρτη θα απολογηθεί η ΚΑΕ για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος με το Ρέθυμνο, ενώ όσον αφορά όσον αφορά τα αγωνιστικά δεν υπήρξαν προβλήματα για τον Σούλη Μαρκόπουλο. Τα επόμενα 24ωρα θα συζητηθεί και το θέμα της αντιμετώπισης από την διαιτησία και αυτό της συμπεριφοράς μερίδα του κόσμου καθώς την Τρίτη είχαν την... τιμητική τους τα οικονομικά (το τμήμα μάρκετινγκ κάνει διάφορες επαφές και όλα αυτά απασχόλησαν).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ