ΠΑΟΚ

Ατομικό ο Χάτσερ, "μπαίνει" την Τετάρτη

Ατομικό ο Χάτσερ, "μπαίνει" την Τετάρτη
INTIME SPORTS

Ο Γουίλιαμ Χάτσερ προληπτικά έκανε ατομικό πρόγραμμα την Τρίτη αλλά την Τετάρτη αναμένεται να προπονηθεί κανονικά. Ατομικό ο Παπαδόπουλος, στην Αθήνα την Τετάρτη ο Πρέλεβιτς για αγώνα βετεράνων

Δίχως δύο παίκτες συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Ατομικό ακολούθησαν οι Λάζαρος Παπαδόπουλος και Γουίλιαμ Χάτσερ, με τον Αμερικανό προληπτικά να μην συμμετέχει στο πρόγραμμα της ομάδας μιας και έχει ενοχλήσεις (διάταση) αλλά την Τετάρτη να αναμένεται να πάρει μέρος στη προπόνηση.

Από εκεί και πέρα αύριο ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα "κατέβει" στην Αθήνα και θα παίξει σε αγώνα βετεράνων ενώ παρακολούθησε σήμερα την τελευταία παράσταση του θεατρικού έργου "Ο ΑΜΛΕΤ ΣΤΗΝ 4" (ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές και σε όσους συμμετείχαν στην παραγωγή του… ασπρόμαυρου θεατρικού έργου) και με δήλωσή του που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα των "ασπρόμαυρων", αναφέρει:

"Ήταν μία εξαιρετική παράσταση και πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για αυτό που παρουσίασαν, συνδυάζοντας τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες με την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα έργο που πιστεύω ότι θα έπρεπε να δουν όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ για αυτό και εύχομαι να συνεχιστούν οι παραστάσεις είτε τώρα, είτε και την επόμενη σεζόν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ