ΠΑΟΚ

Αρέσει και... επίσημα ο Δέδας

Αρέσει και... επίσημα ο Δέδας
INTIME SPORTS

Η πλευρά του ΠΑΟΚ ενημέρωσε αυτή του Γιώργου Δέδα πως ο τελευταίος ενδιαφέρει και απομένει οι δύο πλευρές να τα βρουν στο οικονομικό για να επέλθει ο... γάμος.

Στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ εδώ και καιρό ο Γιώργος Δέδας, όπως έχουμε αναφέρει, με τον τελευταίο να ενδιαφέρει τον "Δικέφαλο" εν όψει της νέας σεζόν.

Μπορεί είναι η αλήθεια να άργησε αυτό να γίνει γνωστό στον παίκτη από την πλευρά των "ασπρόμαυρων", ωστόσο από τους τελευταίους υπήρξε τελικά η σχετική κρούση προς το στρατόπεδο του καλαθοσφαιριστή.

Ο ΠΑΟΚ πλέον και... επίσημα έχει κατά νου την περίπτωση του έμπειρου φόργουορντ για συνεργασία την νέα σεζόν μιας και από τον "Δικέφαλο" υπήρξε η ενημέρωση προς την πλευρά του καλαθοσφαιριστή πως αρέσει στους κόλπους της ομάδας και γενικώς πως ενδιαφέρει η περίπτωσή του. Για την ώρα πάντως δεν έχει προχωρήσει η κουβέντα στο οικονομικό με κάποια επίσημη πρόταση, η οποία πάντως βάσει των όσων λένε στον "Δικέφαλο" θα υπάρξει.

Τα δεδομένα στην περίπτωση του είναι γνωστά, υπάρχει κοινή θέληση για συνεργασία από την ομάδα και τον παίκτη, τα πάντα όμως θα εξαρτηθούν από το οικονομικό. Κατά τα άλλα, την Δευτέρα αναμένεται να γίνει το ραντεβού των ανθρώπων της ομάδας στο οποίο θα συζητηθούν διάφορα θέματα (οικονομικά και αγωνιστικά).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ