ΠΑΟΚ

Αποχωρεί ο Κώττας και αποσύρει την προσφυγή

Μεταξύ του ΠΑΟΚ και τoυ Θωμά Κώττα υπήρξε συμφωνία για λύση του συμβολαίου ενώ ο νεαρός θα αποσύρει την προσφυγή που έκανε κατά της ΚΑΕ. Επαφή με Μιλένκο Τέπιτς, αναμένεται η απάντησή του.

Εδώ και καιρό είχαμε αναφέρει πως η πλευρά του Θωμά Κώττα ήταν σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για την λύση του συμβολαίου. Τελικά η χρυσή τομή βρέθηκε (όπως αναμενόταν) σε αυτό το ζήτημα και έτσι ο νεαρός σέντερ που ήθελε την ελευθέρας του για να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα, αποχαιρετά τον "Δικέφαλο" και ταυτόχρονα θα αποσυρθεί η προσφυγή που είχε κάνει κατά της ΚΑΕ.

Στο μεταξύ την Δευτέρα υπήρξε επαφή με τον Μιλένκο Τέπιτς αλλά σύμφωνα με την ενημέρωση της πλευράς του ΠΑΟΚ, ο παίκτης λόγω ενός προσωπικού θέματος δεν μίλησε ακόμη με τον ατζέντη του και έτσι η απάντηση του Σέρβου αναμένεται τις επόμενες μέρες. Την Τρίτη ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ενώ στη κηδεία που έγινε την Δευτέρα για τον θάνατο του πατέρα του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου βρέθηκαν τα μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ αλλά και ο Σούλης Μαρκόπουλος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ