ΠΑΟΚ

Απολογείται ο Βασιλειάδης τη Μεγάλη Τετάρτη

Απολογείται ο Βασιλειάδης τη Μεγάλη Τετάρτη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (27/4) θα απολογηθεί ο Κώστας Βασιλειάδης στον Αθλητικό Δικαστή για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του σαββατιάτικου ματς με την ΑΕΚ και κινδυνεύει να χάσει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ

Κλήθηκε σε απολογία ο Κώστας Βασιλειάδης αναφορικά με όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ καθώς έβρισε τον διαιτητή Πηλοΐδη και αποβλήθηκε από τον αγώνα. Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα απολογηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη (27/4) το πρωί και κινδυνεύει με τιμωρία.

Εφόσον τιμωρηθεί και δεν παίξει κόντρα στην ΑΕΚ, στους "ασπρόμαυρους" λέγεται πως δεν υπάρχει περιθώριο αντίδρασης. Στον "Δικέφαλο" εκφράζεται η άποψη πως θα μπορούσε η κλήση για την απολογία να έρθει νωρίτερα. Με την κλήση σε απολογία που "ήρθε" την Τρίτη, πλέον όλα θα αποφασιστούν την τελευταία στιγμή.

Κανένα απρόοπτο στην τελευταία προπόνηση

Για την Αθήνα αναχωρεί την Μ. Τρίτη ο ΠΑΟΚ για το κρίσιμο ματς με την ΑΕΚ. Η προετοιμασία του "Δικεφάλου" ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα αφού όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι, πλην φυσικά του Απόλλωνα Τσόχλα ο οποίος είναι τραυματίας. Ετσι στον ΠΑΟΚ δεν παρουσιάστηκε κάποιο "αγκάθι" της τελευταίας στιγμής και το ερωτηματικό αφορά την συμμετοχή του Κώστα Βασιλειάδη στο ματς της Μ. Τετάρτης αφού έχει κληθεί σε απολογία γιατί έβρισε τον διαιτητή Πηλοΐδη στο ματς που έγινε στο "Παλατάκι".

Θυμίζουμε πως στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού με την "Ενωση" που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, γράφτηκαν υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν. Έτσι θα υπάρχει απολογία και για την ασπρόμαυρη ΚΑΕ την Μ. Τετάρτη. Από εκεί και πέρα στον ΠΑΟΚ υπάρχει πίστη πως η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην ΑΕΚ, αρκεί να μην δείξει το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε στον αγώνα που έγινε στη Θεσσαλονίκη αλλά να εμφανιστεί όπως στο πρώτο ματς που έγινε στο ΟΑΚΑ.

Η ΚΑΕ αναφέρει για την προπόνηση της Μ. Τρίτης αλλά και το θέμα του Βασιλειάδη: " Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το τρίτο παιχνίδι με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με την σημερινή προπόνηση της ομάδας στο «Παλατάκι», με την συμμετοχή όλων των παικτών, εκτός φυσικά του τραυματία Απόλλωνα Τσόχλα. Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί το απόγευμα για την Αθήνα, αύριο, Μ.Τετάρτη στις 18:45 θα ξεκινήσει ο αγώνας ΑΕΚ – ΠΑΟΚ που θα κρίνει την πρόκριση στην τελική τετράδα των Playoffs και λίγες ώρες νωρίτερα, στις 11:00, έχει προγραμματιστεί η απολογία του Κώστα Βασιλειάδη και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα του ματς του Σαββάτου. Όλα αυτά, την ημέρα του αγώνα, λίγο πριν το τζάμπολ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ