ΠΑΟΚ

Απασχολούν διαιτησία και συμπεριφορά του κόσμου

Απασχολούν διαιτησία και συμπεριφορά του κόσμου
INTIME SPORTS

Προβληματισμός υπάρχει στον ΠΑΟΚ με τις όχι καλές διαιτησίες σε μια σειρά αγώνων, αυτό το θέμα και η προστασία της ομάδας θα συζητηθεί σε Δ.Σ. ενώ στον "Δικέφαλο" στέκονται και στην κόσμια συμπεριφορά που πρέπει να δείχνει ο κόσμος προς τους διαιτητές

Στον ΠΑΟΚ... δεν μπόρεσαν να χαρούν την νίκη απέναντι στο Ρέθυμνο όπως θα ήθελαν μιας και την επομένη του αγώνα αυτό που συζητιέται στον "Δικέφαλο" είναι τόσο η αντιμετώπιση από την διαιτησία στο σαββατιάτικο (1/12) ματς αλλά και η αντίδραση που υπήρχε από μερίδα του κόσμου του ΠΑΟΚ στους διαιτητές με το τέλος του αγώνα.

Δύο ζητήματα που έχουν προκαλέσει προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας...

Οσον αφορά το πρώτο θέμα, τα παράπονα μάλιστα από πλευράς "ασπρόμαυρων" έφτασαν" στον Στέλιο Συμεωνίδη, στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως σε μια σειρά από αγώνες όπως αυτά με τον ΚΑΟΔ και το Ρέθυμνο αλλά και σε φάσεις στο ντέρμπι με τον Αρη, ο "Δικέφαλος" δεν είχε την αντιμετώπιση που θα έπρεπε από την διαιτησία και η... κύρια αντίδραση της ομάδας θα αποφασιστεί από Δευτέρα. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα γίνει Δ.Σ., οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" θα συζητήσουν αυτό το ζήτημα και το πώς μπορούν να προστατέψουν καλύτερα το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου στο εξής.

Από εκεί και πέρα η τιμωρία που αναμένεται να "έρθει" για όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με το Ρέθυμνο για τις αντιδράσεις μερίδας του κόσμου προς τους διαιτητές, δεν αρέσει καθόλου στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Υπάρχει προβληματισμός και γι' αυτό, στον "Δικέφαλο" τονίζουν πως έτσι χάνονται έσοδα καθώς με τις τιμωρίες "εξαφανίζονται" άδικα χρήματα από τα ταμεία της ΚΑΕ που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν ενώ στέκονται και στο ότι υπάρχουν στον δεύτερο γύρω πολλά ματς που είναι... φωτιά όπως αυτά με Ολυμπιακό, Παναθηναικό, Αρη και Πανιώνιο (ο ΠΑΟΚ ακόμη μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου θα παίξει με Πανελευσινιακό, Απόλλων Πατρών, Καβάλα, ΚΑΟΔ και Ηλυσιακό).

Ετσι στον "Δικέφαλο" τονίζουν ότι ο κόσμος πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός όσον αφορά την συμπεριφορά του και ίσως πριν τα εντός έδρας ματς να υπάρξουν και σχετικές ανακοινώσεις που θα ζητείται κόσμια συμπεριφορά (το θέμα αυτό επίσης θα συζητηθεί στο Δ.Σ.). Κατά τα άλλα μέσα στον μήνα θα γίνουν πληρωμές σε παίκτες, για τους οποίους στην ομάδα στάζουν... μέλι για την παρουσία τους στα τελευταία ματς και κυρίως τον αγώνα με το Ρέθυμνο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ