ΠΑΟΚ

Αντιπροσωπεία της Euroleague στο "Παλατάκι"

Αντιπροσωπεία της Euroleague στο "Παλατάκι"

Εκπρόσωποι της Euroleague βρέθηκαν την Τετάρτη (17/9) στο "Παλατάκι" και οι Σταυρόπουλος και Ζουρνατσίδης μίλησαν μαζί τους και τους ξενάγησαν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε τον Ιούλιο στην συνάντηση που έγινε για την Euroleague και την Τετάρτη (17/9) άνθρωποι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης βρέθηκαν στο "Παλατάκι" και ξεναγήθηκαν στο γήπεδο του "Δικεφάλου" έχοντας συνάντηση με τους Σταυρόπουλο και Ζουρνατσίδη. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ:

"Προγραμματισμένη μεν, ευχάριστη δε και απο καθε άποψη, η επίσκεψη στο PAOK Sports Arena απο τον Chief Operation Officer της Ευρωλίγκα, Edward Scott. Μαζί του ήρθαν στο "Παλατακι" και δύο ακόμη εκπρόσωποι της Ευρωλίγκα, ο Referee Director Κωστας Ρηγας και ο Senior Manager Business Developement Κίμων Στεφος.

Ο Τεχνικός Διευθυντης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκος Σταυρόπουλος, ο μάνατζερ της ομαδας Τέλης Ζουρνατσιδης και η Διευθύντρια των γραφείων Κατερίνα Παπλιώρη, υποδέχθηκαν και ξενάγησαν στο PAOK Sports Arena την αντιπροσωπεία της Ευρωλίγκα, που βρίσκεται στη Θεσσαλονικη για το ετήσιο σεμινάριο διαιτησίας της Ευρωλίγκα. Η εξαιρετικά εποικοδομητική συνάντηση που έγινε σημερα, ηταν συνέχεια της παρουσίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στις πολύ σημαντικές συναντήσεις της Ευρωλίγκα στη Βαρκελώνη στις αρχές Ιουλίου".

Αντιπροσωπεία της Euroleague στο "Παλατάκι"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ