ΠΑΟΚ

Ανησυχία για Γκίντενς που δεν προπονήθηκε

Ανησυχία για Γκίντενς που δεν προπονήθηκε

Ο Τζέι Αρ Γκίντενς λόγω του τραυματισμού του δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της Τρίτης (7/2). Ποιοι παίκτες ακόμη έμειναν εκτός.

Χωρίς τέσσερις παίκτες διεξήχθη η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Στα... πίτς έμειναν οι Τζέι Αρ Γκίντενς, Δημήτρης Καλαμπάκας, Ούρος Ντούβνιακ και Νίκος Παππάς.

Ο πρώτος έχει το γνωστό πρόβλημα του χεριού του και η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια ανησυχία στην ομάδα για την κατάσταση του.

Φυσιολογικά θα χρειαστεί περίπου 15 μέρες για να είναι απόλοιτα έτοιμος, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα αγωνίζεται στα ματς της ομάδας αυτό το διάστημα.

Είναι θέμα του πως θα αισθάνεται ο ίδιος, αλλά και το τι θα κρίνει ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος εφόσον έχει λίγες λύσεις πιθανότατα να θεωρήσει πως ο Αμερικανός θα πρέπει να "σφίξει" τα δόντια και να παίξει στα ματς που ακολουθούν. Κάτι που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα ο τελευταίος. Πάντως, στον ΠΑΟΚ πλέον λένε πως δεν αποκλείεται και να προφυλαχθεί στο ματς με το Μαρούσι. Από εκεί και πέρα ο Καλαμπάκας έχει πρόβλημα στο πόδι, αλλά θα παίξει, ενώ ο Παππάς έχει πυρετό και γι' αυτό δεν προπονήθηκε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ