ΠΑΟΚ

Ανέβασε στροφές ο Σχορτσανίτης, "πάει" Γερμανία

Ανέβασε στροφές ο Σχορτσανίτης, "πάει" Γερμανία
INTIME SPORTS

Ο Σχορτσανίτης την Κυριακή έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης του ΠΑΟΚ και θα ταξιδέψει με την αποστολή του "Δικεφάλου" στην Γερμανία για το ματς με την Ολντενμπουργκ. Εκτός προπόνησης Βασιλειάδης και Χάτσερ.

Θετικά νέα στον ΠΑΟΚ για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Ο Ελληνας σέντερ, που δεν αγωνίστηκε απέναντι σε Ολντενμπουργκ και Κηφισιά λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της Κυριακής.

Έτσι ανέβασε στροφές σε σχέση με τα προηγούμενα 24ωρα κατά τα οποία έκανε θεραπεία. Ο "Σόφο" θα ταξιδέψει με την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Γερμανία έχοντας ξεπεράσει σε σημαντικό βαθμό τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

Θυμίζουμε πως για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των "32" του Eurocup ο "Δικέφαλος" θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ολντενμπουργκ, σε ένα ματς που θέλει πάση θυσία την νίκη. Από εκεί και πέρα, για προληπτικούς λόγους την Κυριακή έμειναν εκτός προπόνησης ο Κώστας Βασιλειάδης (ενοχλήσεις στο πέλμα) και o Γουίλιαμ Χάτσερ (ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα). Οι δύο παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και θα ακολουθήσουν την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Γερμανία. Με την αποστολή του ΠΑΟΚ που αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας, θα ταξιδέψει και ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Σε ό,τι αφορά τους Βασιλειάδη και Χάτσερ, λίγο πιο ανησυχητική είναι η κατάσταση του πρώτου γιατί και το προηγούμενο διάστημα είχε αντιμετωπίσει ενοχλήσεις στο πέλμα. Λογικά, όμως, δεν θα υπάρχει πρόβλημα για την συμμετοχή του Ελληνα καλαθοσφαιριστή στο ματς με την Ολντενμπουργκ και αναμένεται να παίξει τόσο αυτός, όσο και οι Χάτσερ, Σχορτσανίτης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ